Baby it’s magic

 

Baby it

baby_its_magic-2.jpg

 

Mussa asuu pieni hihhuli, joka ei kyllä ole edes kovin pieni. Luen horoskooppeja, tarot-kortteja (erittäin viihdyttävää) ja oikeastaan kaikki mystinen kiinnostaa. Olisi ihanaa osata lukea tähtikarttoja ja tietää kaiken kristallienergiasta. Kuitenkin, ne maagisimmat asiat elämässä eivät vaadi mitään hihhulijuttuja tapahtuakseen. Läsnäolo ja avoin mieli riittää.

 

Elämme niin vahvasti arkikuplissamme ja rutiineissamme, että useimmiten meiltä jää huomaamatta hienot hetket, joita ympärillämme tapahtuu. Väittämä, että näemme maailman sellaisina kuin olemme, pitää niin totisesti paikkansa. Sisäinen maailmamme muuttuu todeksi, mitä voimakkaammin siihen uskomme. Jos ajatuksemme ovat jatkuvasti kielteisiä ja uskottelemme, että kaikki menee päin helvettiä, niin se todennäköisesti menee. Jos taas pyrimme olemaan skarppeja ja avoimia elämän tuomille mahdollisuuksille, niin asiat mitä todennäköisimmin rullaavat eteenpäin vaivattomasti.

 

baby_its_magic.jpgBaby it

Paita ja hame Eleven Paris // Kengät Superga

 

Rakastan fiilistellä pieniä arkisia juttuja, kuten aamukahviani samalla kun aurinko paistaa ikkunasta sisään ja linnut laulaa liikennehälinän läpi. Töihin lähteminen tuntuu joka päivä mielekkäältä, sillä tiedän, että törmään työmatkallani aina tuttuihin (note-to-self: lähde muutama minuutti etuajassa, jotta ehtii paremmin vaihdella kuulumisia). Rakastan kotikulmiani ja tietynlaista vibaa mikä täältä huokuu. Fiilistelen myös kovasti ruokakauppoja ja erityisesti Herkun visuaalisuus nostattaa mielen joka kerta. 

Hetkessä olemisen hienous piileekin siinä, että huomaa ja osaa arvostaa näitä tavanomaisia asioita. Intensiivinen läsnäolo tuo ainakin itselleni hemmetinmoisen euforisen tunteen. Sellaisen, että kaikki on hyvin juuri nyt, eikä minun pitäisi olla missään muualla. Aika kuluu niin hurjaa vauhtia, ettemme edes huomaa niitä taianomaisia hetkiä, kun kuljemme päivästä toiseen autopilotilla ja kasaamme ostoskoriin niitä samoja ruokia.

 

Sisäinen maailmasi heijastuu ympärillesi ja se mihin keskität energiasi vain vahvistuu. Se miten näet maailman ja ihmiset ympärilläsi on valintakysymys. Ja ihan sama ovatko planeetat juuri silloin linjassa, hetkessä oleminen luo eheän ja kiitollisen fiiliksen. Elämä on täynnä maagisia hetkiä, jos vain annamme niiden virrata luoksemme.

 

 

 

Kuvat: Janita Autio

 

 

  

Kommentit (9)
 1. Camilla Czakan
  16.6.2016, 15:48

  Ihanaa luettavaa! Musta on ihanaa pysähtyä ja nauttia, siinä hetkestä missä on. Kaikki pienemmätkin asiat tuntuu paljon mielekkäämmiltä kun on avoin mieli.
  Ihana myös toi hame!

  1. Kiitos ja älä muuta sano! Jopa ikävämpikin päivä muuttuu heti paljon aurinkoisemmaksi, kun alkaa intensiivisesti keskittymään siihen, mitä tekee! 

 2. Se on juuri noin! Etenkin kesällä mun on helpompi ”saavuttaa” tuo tietoinen läsnäolo, minulle esimerkiksi rutiiniaamupyöräilystä kampista eiraan toimistolle on tullut ihana hetki tarkkailla ympäristöä ja tuoksutella aamuilmaa ja tietää että kohta saa täydellistä kahvia kauramaidolla. sen sijaan että esim kiroilisin kun välillä bulevardin risteyksessä valoissa kestää ja kestää. 😀 tästä hetkessä olon nauttimisesta ja hyväksymisestä tulee tuo kuvailemasi euforian tunne. 🙂

  1. On se vaan niin ihmeellisen tuntuista, kun avaa silmät kaikelle upeudelle ympärillämme 😉 Pyöräilin myös ennen töihin tuota samaa reittiä – tiedän siis varsin hyvin, mistä puhut 😀 !

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *