Beauty Routines: Ihon puhdistus

Kriselda

 

 

Aamuisin kasvojenpesurutiinini on paljon yksinkertaisempi kuin iltaisin: kasvot putsarilla ja konjakkisienellä. Iltaisin taas meikkien pesuun minulla on oma rutiinini. Käytän arkisin paljon meikkiä, vaikka se ei ehkä ulospäin näy, joten kasvojen perusteellinen puhdistus on joka ilta paikoillaan.

 

Aloitan silmämeikinpoistoaineella ja tällä hetkellä kylppäristä löytyy Estelle & Thildin BIOCLEANSE öljypohjainen putsari, mikä soveltuu erinomaisesti vedenkestävän ripsivärin pesuun. Estelle & Thild on itselleni uusi tuttavuus ja kyseinen luonnonkosmetiikkasarja on saanut vakipaikan kylppärin kaapistani. Merkin tuotteet ovat ekosertifioitu ja luonnonmukaisuuden lisäksi pakkausten visuaalinen ilme on mieleeni. Ihoni ja minä olemme täysin rakastuneita sarjan tuotteisiin! Ja ah, mitä tuoksuja!

Seuraavaksi pesen loput meikit pois ACO:n puhdistusgeelillä + vedellä. Ihoni tykkää Acon tuotteista, sillä ne jättävät ihon kirkkaaksi eivätkä kuivata. Ne sopivat hyvin herkemmällekin iholle ja niissä on mielestäni erittäin hyvä hintalaatusuhde! (Lokakuun loppuun asti saat kaikki ACO:n tuotteet -20% apteekeista). Puhdistusgeeli kulkee mukanani myös matkoilla, sillä pumppupullon nokan saa käännettyä kiinni. 

 

 

Ihoni siis reagoi hyvin herkästi stressiin. Siispä tätä en vaihtaisi pois ihon puhdistusrutiinistani: Konjac Sponge -pesusieni. Käytössä on tällä hetkellä Pink Clay -sieni, joka on tarkoitettu stressaantuneelle iholle. Ihan mieletön tuote! Konjac-kasvin juuresta valmistettu pesusieni syväpuhdistaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti. Säännöllisesti käytettynä se vähentää mustapäitä ja epäpuhtauksia iholta. Parasta tässä on se, että eri tarkoituksiin löytyy omat sienet (myös lapsille ja lemmikeille löytyy omat!).

Estelle & Thildin Radiance Micro Scrub -kuorintavoidetta käytän syväpuhdistukseen, vaikka sitä voisi ihan hyvin käyttää joka päivä. Pakkaus on pieni, joten käytän sitä säästeliäästi vain pari kertaa viikossa. Rakastan sitä fiilistä iholla, kun hiekkapaperimaisesti kuorii kaikki kuolleet ihosolukot pois ja alta paljastuu uusi pehmeä iho! Kuorinta myös parantaa ihon vastaanottavaisuutta muille hoitotuotteille ja parantaa kasvojen verenkiertoa.

Lopuksi viimeistelen kasvojen puhdistuksen Exuviancen Soothing Toning Lotionilla. Kosteuttava kasvovesi puhdistaa viimeisimmätkin epäpuhtaudet ja samalla käyn vanulapulla läpi myös leukaluun alta ja kaulan. Exuviancen toner palauttaa ihon kosteustasapainon virkistäen ihoa ja ehkäisee ihon hilseilyä! Ihoni kuivuu kovan pesun jälkeen, joten kosteuttava kasvovesi on täydellinen viimeistelemään puhdistuksen.

 

 

Olen aikaisemmin käyttänyt pelkästään palasaippuaa ihon puhdistukseen, mutta kun ensimmäinen ryppy näkyi kasvoilla, niin aloin kiinnostumaan kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta. Olen nykyään myös hyvin tarkka siitä mitä tuotteita laitan iholleni, sillä ihoni on herkkä ja reagoi helposti uusiin tuotteisiin.

Olisi kiva kuulla, miten siellä ruudun takana puhdistetaan iho pitkän päivän jälkeen? Nämä rutiinini ovat ajan saatossa muotoutuneet, eikä se välttämättä kaikille sovi. Oma juttu löytyy yleensä kokeilun ja erehdyksen kautta.

 

Tässä postauksessa kerron meikkausrutiinistani ja muita kauneusaiheisia postauksia löytyy #beauty -tägin alta!

Kommentit

annisavolainen

Täältä löytyy sama konjac-sieni! Todella hyvä tuote tehostamaan puhdistusta :)

Kriselda
Kriselda

Se on ihan mieletön! Jättää ihon niin puhtaaksi, mutta kuitenkin silkin pehmeäksi. Aivan ihana tuote!

Heltsu (Ei varmistettu)

Se sieni ,konjack. Mistä saa

Kriselda
Kriselda

Hei! Niitä saa ainakin Sokoksen kosmetiikkaosastolta ja Sokos Emotioneista! :)

Kommentoi