Iho

Beauty Routines: Täydellisen ihon salaisuus

Kriselda

 

 

Tässä se on, meikäläisen pitkään varjeltu salaisuus julki: Olivia Klein.

Keväällä sain viestin ystävältäni Hannalta koskien Olivia Kleinia ja tomerana innostuin kokeilemaan kyseisestä kauneussarjaa. Ihoni voi todella huonosti talven jäljiltä, eikä iho-ongelmaisen arkiaamut ole ruusuisimpia, kun heti aamusta saa muistutuksen siitä todellisuudesta, miltä oikeasti näyttää. Varasin siis tapaamisen Olivialle ja ajattelin, ettei tämä ainakaan huonommaksi voi mennä.

 

Olivialla on vuosien kokemus kosmetiikasta ja hänellä on vankka tietämys iho-ongelmien hoitoon. Tapaamisen jälkeen hän antoi ongelmilleni ratkaisun, josta alkoi kuukausien kestävä parantuminen.

Ihonhoitorutiinit menivät keväällä kertaheitolla uusiksi ja olen sen jälkeen täällä blogin puolella hiljaa hehkuttanut Olivian tuotteita mm. tässä ja tässä postauksessa.

 

 

Ensimmäisinä viikkoina ihoni meni huonompaan kuntoon. Leukaani ilmestyi näppylöitä, mikä harmitti sillä, se oli kasvojen ihon ainoa hyvä kohta. Olivia kuitenkin osasi varoittaa siitä, sillä uudet hoitotuotteet puskevat ihon alta kaiken pois. Monet luovuttavat tässä vaiheessa, mutta päätin sinnitellä sen ajan yli.

Johdonmukaisuus ratkaisi ja merkittävimmät muutokset näkyivät parin kuukauden käytön jälkeen. Ihme kyllä, olin ilman meikkiä julkisilla paikoilla ensimmäistä kertaa miesmuistiin.

 

 

 

Yritys on suomalainen, mutta tuotteet tuotetaan Yhdysvalloissa. Tämä sen takia, koska Suomessa ei viljellä luomuna esimerkiksi jojobaa tai aloe veraa. Hoitosarjoja löytyy eri ihotyypeille aina atoopikoista akneiholle, ja meikäläisen setti oli sekoitus herkän ja sekaihon hoitoon tarkoitettuja tuotteita.

Suurin ahaa-elämys uudessa hoitorutiinissa on pesuliina, joka muistuttaa vauvojen harsoliinaa. Puuvillainen erikoispyyhe tehostaa puhdistusta samalla kuorien ihoa ja virkistäen pintaverenkiertoa. Siihen kun jää puhdistuksen jälkeen rippeitä päivän meikistä, niin tietää ettei tästä rutiinista voi luopua.

 

 

Lopuksi on pakko hehkuttaa brändin visuaalista ilmettä ja kauniita tuotepakkauksia. Näitä kehtaa pitää esillä ja esitellä tyttöjen mökkiviikonlopuissa. Ainoa miinus tulee paperietiketeistä, jotka eivät kestä kosteutta. Tämä tietysti täysin turha valittamisen aihe, sillä tuotteet saavat muuten 7,2/5 arvostelun.

 

Edit 19.9.2017 klo 23:45: Sain juuri korvanappiini tiedon, että etiketit ovat nykyään suihkunkestäviä!

 

Kuvat minusta: Petra Korpi
Neule: Dots...

 

Lue myös:
Pidemmät ja tuuheammat hiukset
Pitkät ripset seerumilla

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Mä kanssa löysin keväällä Olivia Kleinin ja olen täysin samaa mieltä tuotteista :). Aivan mielettömiä! Tuotteet ovat tosi riittoisia ja tehokkaita, ja laatuunsa nähden myös superedullisa.

Kriselda
Kriselda

Hei ihan mahtavaa, että säkin oot tykännyt! :) Mitä tuotteita sulla on ollut käytössä?

MarikaJohannaP
Hey girl

Balance-voide ja -seerumi, kosteuttava suihke, puhdistusaine, ja deep peel-kuorinta. En oikeastaan muita kuorintoja enää käytä, se on ihan huippu. Lisäksi kesällä ostin sen aloe vera-jellyn, sillä rauhoittaa ihoa itikan pistojen ja muiden jälkeen. Mulla ei ole ikinä ollut iho näin hyvässä kunnossa, esim stressin aiheuttamat epäpuhtaudetkin on ihan minimissä.

Kriselda
Kriselda

Mullakin noi samat! (Paitsi aloe vera jelly) Ja ihan sama kokemus noista stressin aiheuttamista näppylöistä.

Nyt otin käyttöön vitamiinisarjan siinä toivossa, että ihon sävy tasottuisi. Jännällä odotan lopputulosta, kun kasvoit alkoivat heti reagoimaan uusiin tuotteisiin...

MarikaJohannaP
Hey girl

Hei kerro sitten miten käy, mä kaipaisin kanssa vähän tasoitusta tuohon ihon sävyyn.

Kriselda
Kriselda

Todellakin! :)

ElizabethRinne

Mäkin löysin kyseisen merkin olisiko ollut peräti silloin kun se lanseerattiin. Harmikseni tuotteet sisältävät itselleni allergisoivia ainesosia (kuten kaura ja hunaja) :( Mutta ihanaa, että oot löytänyt avun! :) Se on todella tärkeää! Itselläni ainakin varsinkin kasvojen ihon kunto vaikuttaa suoraan itsetuntokysymyksiinkin. Niin pinnalliselta kuin se saattaakin kuulostaa, niin kun kasvojen ihokin voi hyvin niin mielikin on paremmin :)

Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

Kriselda
Kriselda

Se on totta! Ja itse näkee ne pahimmat virheet omassa ihossa, vaikka muut ei huomaiskaan mitään!

Voi harmi, ettei Olivian tuotteet sovi sinulle! Mullekaan eivät kaikki sovi, mutta ne mitkä toimii, toimii saakelin hyvin! Tää on yks iso prosessi, kun etsii omalle iholle sopivia tuotteita. Oon laittanut merkille, et kaikki riippuu sesongista, elämäntavoista, hormoneista ja muusta kosmetiikasta (meikeistä). Ei oo helppoo olla nainen...

ElizabethRinne

Niinpä! 

Harmittelin itsekin sillä vaikuttivat varsin laadukkailta mutta silti edullisilta. Sama täällä, juuri olen etsiskelemässä iholle hyviä voiteita ja hyviä on kyllä tullut vastaan! Ei oo helppoa ei, ja nimeonmaan kaikki vaikuttaa ihonkin hyvinvointiin. 

Kriselda
Kriselda

Oletko kokeillut Estelle & Thildin tuotteita? :)

ElizabethRinne

Juuri testistä heiltä yksi voide, joka on aivan ihana! :) Onko sulla suositeltavaa heiltä?

 

Kriselda
Kriselda

Oon tykännyt BioCleanse-sarjan tuotteista, erityisesti Micro Polish -kuorinnasta. Rakastan vartaloöljyjä ja olen testannut tätä Body Oilia (Water Lily on paras tuoksu!). Nyt on BioActive :stä ihoöljy ja sekin on osoittautunut tosi hyväksi. Lisäksi oon saanut apua tästä BioDefencen silmänympärysvoiteesta, kun mulla kuivuu silmänpielet syksyisin (tai heti kun lämpötila alenee :D) ! 

CleverSkin
CLEVERSKIN

Kiinnostava postaus! Lieko kyseisellä sarjalla mitään couperosan hoitoon?

Kommentoi