Brand Second Hand

Brand_second_hand_helsinki_mona_salminen

 

There’s a new second hand store in town! Eikä mikä tahansa käytettyjen vaatteiden liike, vaan Brand Second Hand Helsinki. Liike avasi ovensa eilen ja on jo nyt lukuisten tyylitaitureiden myyntipaikka. Kampissa sijaitsevasta BSH:sta löytyy astetta brändätympää ja priimaa second handiä. 

Tällä hetkellä siellä on mm. muutaman artistin, nuoren vaatesuunnittelijan ja muotibloggaajan aarteita myynnissä! Myös minun! Kierrätän omia vaatteitani pari kertaa vuodessa, joten nyt oli loistava aika laittaa talvisempaa kamaa myyntiin. Suurin osa vaatteista ovat lähes käyttämättömiä.

 

BSH:sta voi varata myyntipaikkoja heidän nettisivuiltaan tai vaikka paikan päältä! Sitä suosittelen, sillä pääset samalla fiilistelemään uutta urbaanimpaa second hand -liikettä. Ja jos sinulle käy hyvä tuuri, niin saatat törmätä ihanaan pikkuiseen Leoon!

Mikä parasta, liikkeestä voi varata myyntipaikan itsepalvelu-periaatteella, mutta heillä on myös täyden palvelun konsepti, jossa tuotteet hinnoitellaan puolestasi ja myyntipaikka pysyy siistinä. Tarvittaessa voi myös sopia tavaroiden noudosta kotoa! Kuinka täydellistä?

 

Brand_second_hand_helsinki_mona_salminen

Brand_second_hand_helsinki_mona_salminenBrand_second_hand_helsinki_mona_salminen
 
Brand Second Hand Helsinki
Ruoholahdenkatu 10
 

 

Kuvat: Mona Salminen

 

Lue myös:
Täydellinen lopputulos
Kaikki mohairista (melkein)

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

muoti trendit vastuullisuus suosittelen
Kommentit (3)
  1. Helsinki Second Hand | Yle Uutiset Häme
    18.6.2020, 11:20

    […] Brand Second Hand – Kriselda | Lily – There’s a new second hand store in town! Eikä mikä tahansa käytettyjen vaatteiden liike, vaan Brand Second Hand Helsinki. Liike avasi ovensa eilen ja on jo nyt lukuisten tyylitaitureiden myyntipaikka. Kampissa sijaitsevasta BSH:sta löytyy astetta brändätympää ja priimaa second handiä. […]

  2. Tää on niin superjuttu, kävin jo shoppaileen ja kaikkea ihanaa sieltä löytyikin, joululahja kundikaverille ja itselle kimalteleva uudenvuoden mekko.
    Ja siellä oikeesti oli se pikkunen Leo-koira 🙂

    1. Hei ihan huikeeta! <3 Tämmöset konseptit kunniaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *