Ciao Como!

Kriselda

 

Pikaiset terkut Comolta! Olen ensimmäistä kertaa ikinä Italiassa ja yksi life goal saavutettu, kun eilen illalla nautittiin aidosta italialaisesta pizzasta!

Tänään käppäiltiin keskustan holleilla, ollaan istuttu terdeillä ja nautittu hyvästä kelistä. Tänne oltiin luvattu sadetta seuraaville päiville, mutta toistaiseksi ollaan vältytty kuuroilta ja toivon mukaan vältytään myös tulevina päivinä.

 

Vaikka, en ole aikaisemmin käynyt Italiassa, niin ihmiset ja kulttuuri on ollut lähellä sydäntä jo teinistä asti. Sinä vuonna kun muutin Saksaan, niin samana kesänä oli käynnissä jalkapallon mm-kisat ja Italia voitti maailmanmestaruuden. Asuin silloin etelä-Saksassa, lähellä Italian rajaa ja suurin osa ystävistäni olivat italialaisia. Jollain tavalla kasvoin sen vuoden aikana italiaisten frendien kautta heidän kulttuuriin ja silloin myös hiffasin, että italia on maailman kaunein kieli! Siitä asti olen unelmoinut tänne pääsystä, eikä nyt ollut yhtään hassumpi hetki sille.

 

 

Lue myös:
Nu ska vi baila!
12 tarinaa Barcelonasta

 

Kommentit

JollyHolly

Ihana Italia ja Como! <3 Ihanat nuo talot jotka kipuaa vuorenrinnettä ylös .. huh huh. Jos vielä kerran sinne pääsisi tallustelemaan! 

Kriselda
Kriselda

Siis täällä on niin kaunista! Tänne vois kieltämättä jäädä vähän pidemmäksi aikaa nautiskelemaan gelatosta ja pizzasta :)

JollyHolly

Maisemat kyllä kuin suoraan postikortista!  voi vide ne sikäläiset jäätelöt! Ne on niin ihanan näkösiäkin. Nii ja ne pizzat..mikä tunnelma syödä pizzaa esim jossain oikeassa italialaisessa pikku tavernassa  mistä vielä näkymä Comojärvelle..oih. Pitäis varmaa alkaa varmaa ensvuoden matkaa.. :D matkakuume iskee. 

JollyHolly

siis alkaa varmaan varaamaan :D sanatki menee jo sekasi tästä Comokuumeilusta

Kriselda
Kriselda

Siis ehdottomasti! Ai että olis tehnyt mieli jäädä  ja kiertää Italiaa jollain pikkuisella Fiatilla :D

JollyHolly

kyllä, road trip on niin parasta! haha ja joo aika söpöö jollain pikkuisella fiatilla pöristellä menemää  ! :D 

Laurapauliina (Ei varmistettu)

Hei mistä mahtavat olla/minkä merkkiset ovat nuo aurinkolasit? Ihanat!

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Ne on Célinet :)

Kommentoi