Nu ska vi baila!

Kriselda

 

Bongasin noin kuukausi sitten aivan ihastuttavan röyhelömekon pr-toimisto Polhemin rekillä. Mietin silloin, että se olisi täydellinen ystäviemme keväthäihin ja heitin Polhemin mimmeille läpällä, että säästävät mekon minulle. Silloin en vielä tiennyt mekosta sen enempää kuin, että se on Gina Tricot’n kevätmallistosta.

 

Little did I know, nimittäin sain viikolla puhelun, jossa minut pyydettiin mukaan Ginan Exclusive Collection -juhlamalliston lanseerauskampanjaan ja ilokseni mekko löytyy mallistosta. Mikä tuuri?! Kyseinen mallisto lanseerattiin eilen ja se löytyy sekä netistä että valituista myymälöistä; Helsingissä mallistoa myy Forumin myymälä.

 

 

 

Muistan tuskailleeni viime kesänä mekkokriisiä ja löysin sopivan mekon Ginan Exclusive -mallistosta. Mekko on edelleen super mieluisa ja ajattelin pukea sen uudestaan tulevana kesänä joihinkin juhliin. Luultavasti omille kesäsynttäreille :)

Suosittelen tsekkailemaan valikoiman, mikäli sinulla on juhlia tiedossa! Mallisto on tänäkin vuonna meikäläisen makuun ja ilokseni sain kuin sain röyhelömekon, josta unelmoin. Rakastuin mallistossa myös tuohon Julian haalariin, sekä vaaleaan hillittyyn blingbling-mekkoon. Molemmat voi helposti dress down, kun yhdistää haalarin esim valkoisiin tennareihin ja farkkutakkiin. Blingimekon kaveriksi ehdottomasti maiharit ja nahkarotsi!

 

 

 

Röyhelömekko odottaa nyt onnellisesti tulevia häitä, jonne aion pukea sen juhlavammin nude-korkokenkien ja liru-trenssin kanssa. Mitäs mieltä olette jätänkö hiukset auki vai laitanko kiinni?

 

 

Kuvat: Julia Toivola & Sara Tickle
Mekko: Gina Tricot
Kengät & takki: Nelly.com

 

Lue myös:
Vinkit vaaleanpunaiseen vappuun
Tähän aikaan ensi vuonna?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Laita sileä nuttura taakse niskaan ja keskijakaus plus upeat korvakorut

Kriselda
Kriselda

Ahhh ihanaa kiitos! <3 Onneksi pakkasin mukaan parit korvikset :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Aivan upeat kuvat! Liila/violetti ei kuulu mun lempiväreihin mutta näissä se näyttää jotenkin erityisen hyvältä. :)

Kriselda
Kriselda

Joo sama juttu! Ei ehkä se ensimmäinen väri johon tarttuisi ja se on kieltämättä vähän rohkeampi väri. Nyt on ollut niin paljon vaaleanpunaista ja punaista, niin kiva, että Gina on tehnyt vähän jotain freesiä ;) 

Kommentoi