Dubai Photo Diary

Dubai Photo Diary-25.jpg

 

Täällä blogin puolella ollaan saatu nauttia valoisista ja värikkäistä kuvista viimeisen viikon ajan, vaikka sitä ollaan oltu jo tovin kotona (loskan ja harmauden keskellä). Viikko Dubaissa meni nopeasti, kuten lomalla on tapana. Asuimme kaverin luona Dubai Marina -nimisessä kaupunginosassa, joka on yksi maailman suurimmista rakennetuista kanavakaupungeista. Alueella on suosittu ranta ja hyvät ostosmahdollisuudet – kävelimme alueen sisällä paikasta toiseen, mutta pidemmillä päiväreissuilla Palmusaarille ja Downtowniin kuljimme autolla.

 

Kaverin kämpillä oli oma uima-allas, mutta päätimme ottaa reissun ajaksi Privilee-klubikortit, jolla saa pääsyn yli sataan eri hotelliin ja resortiin, plus niiden kuntosaleille ja spa-alueille. Ehdittiin vierailla vaan kolmessa eri hotlassa, eli paljon jäi näkemättä.

 

Dubai on överi ja kaupungin futuristinen arkkitehtuuri loi fiiliksen, kuin olisi ollut unessa. Hintataso on korkea ja vaikka shopittavaa olisi vaikka millä mitalla, niin ei tehnyt mieli ostaa mitään. En muutenkaan ole mikään shoppailuihminen, joten lähinnä töiden takia kierrettiin Dubai Mallin kaupat eräänä iltapäivänä.

 

Hotelleista Palace Downtown teki lähtemättömän vaikutuksen henksullaan eli korkeatasoisella palvelullaan. Hienoja palatsimaisia hotelleja voi rakentaa pilvinpimein rahalla, mutta people buy people first.

Toinen mieleenpainuva kokemus oli retki Motiongate-huvipuistoon, jonka teemana on Hollywood. Isossa roolissa ovat mm. Dreamworksin animaatioleffat, kuten Madagascar ja Kung Fu Panda. Olen maailman pupupöksyisin ihminen mitä tulee huvipuistolaitteisiin, mutta kaverit onnistuivat huijaamaan minut muutamaan eri vuoristorataan. Ja kuten jo mainitsin, Dubai on överi ja niin oli myös huvipuistorykelmä, johon Motiongate kuuluu. Nimittäin vierestä löytyy jättimäiset Bollywood Park sekä Legoland.

 

Dubai Photo DiaryDubai Photo DiaryDubai Photo DiaryDubai Photo Diary-24.jpgDubai Photo DiaryDubai Photo DiaryDubai Photo DiaryDubai Photo DiaryDubai Photo DiaryDubai Photo DiaryDubai Photo DiaryDubai Photo DiaryDubai Palace

Dubai Photo Diary-26.jpg

 

Jos herää jotain Dubai-kysymyksiä, niin vastaan niihin parhaani mukaan <3

 

Lue myös:
Matkan varrelta
Hollywood days

 
INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

 
 

Kommentit (6)
  1. moikka, kysyisin sellaista juttua, että jos kommentoin tuonne yes girl sivustolle, niin näkyykö se jossain mun facebook feedissä mulle tai kavereille? tai miten toi siis toimii että facebook tilillä kommentoidaan 🙂

    1. Ei pitäisi näkyä. Kannattaa katsoa omista yksityisyysasetuksista vielä, mutta kun on ulkopuolinen sivusto, niin ei sen pitäisi pompata kenenkään feedille 🙂 Me muutetaan toi kommentointisysteemi PIAN!

  2. Mitä hintaluokkaa tuo Privilee-klubikortti on? Selailin heidän sivujaan, mutta mitään hintatietoja ei mistään löytynyt.

    Kerran on tullut aiemmin Dubaissa vierailtua ja voi olla että tänä vuonna tulee mentyä uudelleen ja tuo kuulosti kyllä kiinnostavalta. 🙂

    1. Hinnat saa kysyttäessä ja se kaiketi riippuu siitä, kuinka pitkäksi aikaa sen ottaa. Meille se maksoi noin 60€ 🙂 Klubikortti maksaa itsensä nopeasti takaisin ja jäsenyydellä saa alea ruuasta ja spa-hoidoista (vähän riippuen hotellista).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *