First Nine: vuoden ensimmäisen viikon puhelinkuvat

Kriselda

 

Koko loppuvuoden katselin kateellisena jengin "best nine" -kuvia, jossa esiteltiin vuoden menestyneimpiä kuvia Instagramissa. En halunnut/voinut lähteä siihen mukaan, sillä viime vuonna venäläinen tykkäysbotti hyökkäsi tililleni ja lahjoitti valtavan määrän feikkitykkäyksiä kuviini. Hohhoijaa, mitä ongelmia! Joka tapauksessa viime viikko oli hiljaisin viikko koskaan täällä blogin puolella, joten ajattelin raottaa vähän elämääni. Ja mikäs parempi tapa aloittaa uusi blogivuosi kuin raa’asti kännykkäkuvilla? Kas tässä, meikäläisen first nine.

 

1. Vuosi alkoi Petran ja Markun hääbrunssilla. Maailman ihanin tapa aloittaa vuosi, vaikka krapula näkyy naamassa kilometrien päähän. Päästiin hyvästelemään tuore aviopari, joka lähti kolmen viikon häämatkalle! Kyllä kelpais.

2. Vuoden tokana päivänä aloitin yes girlin talvi-detoxin. Kuvassa on energisoiva aamujuoma, joka nautitaan tyhjään mahaan heti herättyä. Eron huomaa kropassa ja olossa jo parin aamun jälkeen, kun fiilis on kevyempi ja turvotus on laskenut. Kun aloittaa aamun tällä, niin huomaa tekevänsä fiksumpia valintoja pitkin päivää!

3. Niin sanottu detox prep on kaiken A ja O ennen puhdistuskuuria. Kun valmistautuu kunnolla tulevaan viikkoon ja tekee mahdollisimman paljon etukäteen, viikko sujuu huomattavasti iisimmin. Ainakin itse myönnän helposti sortuvani Woltiin, kun ei jaksa tehdä ruokaa, mutta kun on safkat valmiina, niin eipä synny tekosyitä puhdistuskuurin aikana.

 

 

4. Puhdistava porkkana-inkivääri-keitto. Tätä detox-keittoa jumpattiin muutaman kerran, ennen kuin lopullinen resepti syntyi. Muutama harmaa hius ja otsaryppy syntyi, mutta uskoisin että keiton lipittäminen parantaa nekin. Keitto sisältää luontaisesti runsaasti beetakaroteenia, jonka elimistömme muuttaa A-vitamiiniksi, joka taas pitää ihostamme hyvää huolta; se auttaa ehkäisemään aknea, ihon kuivumista ja antaa sille hehkuvamman värin! Mikäli sinulla on talvireissu tiedossa, kuten meitsillä, niin beetakaroteenin napostelu auttaa myös ehkäisemään ihon palamista auringossa.

5. Olen tällä viikolla muuttanut takaisin toiseen kotiini, Esport Bristoliin. Kävin tällä viikolla kolmella eri ryhmäliikuntatunnilla ja sen lisäksi olen rullaillut menemään. Detoxin aikana on vältettävä hikirääkit ja minähän sen unohdin, kun kävin Julian kanssa BodyAttackissä. Nyt on lihakset niin kipeät, että pelkästään oleminen sattuu. Hyi hyi.

6. Maailman paras hummus. Siis MAAILMAN PARAS! Alkuperäinen ohje on Petran Heartbeat Detoxista ja pitihän se saada uusintakierrokselle myös yes girlin talvi-detoxiin! Älkää kertoko kenellekään, mutta koko viikon hummus loppui jo ekana iltana.

 

 

7. New year, new hair. Rakastin vaaleita hiuksiani, enkä olisi ikinä uskonut, että viihtyisin niissä niin pitkään. Tuossa loppuvaiheessa väri alkoi olla jo niin haastava, kun alta puski oma väri, lisäksi seassa oli vaaleampaa ruskeaa, keltaista ja kylmempää vaaleaa. Nyt sai hetkeksi riittää taistelu monivärisen tukan kanssa ja oli aika palata tummaan. Ainakin hetkeksi.

8. H&M:n showroomilla oli torstaina uuden Conscious Sportswear –malliston lanseeraus, jossa minä ja Petra saatiin olla isostikin mukana. Teimme kampisvideon mallistolle, jonka näet täältä. Ainoa kuva, jonka nappasin lanseeraustilaisuudesta oli tietenkin ruuasta. LOL! Pupun safkat on parasta, Helsingin lounastarjonnassa.

9. Kotona sitten korjasin tilanteen ja tässä yksi lemppareista mallistosta. Conscious Sportin treenivaatteet ovat valmistettu vastuullisesti tuotetuista materiaaleista, kuten kierrätetystä polyesteristä ja elastaanista. Ja mikäs sen parempi slogan mallistolle, kuin In it for the long run? Täydellistä. Alkaa myös puhdistuskuurin tulokset näkyä, kun keskivartalo alkaa näyttää timmimmältä.

 

Aika treeni- ja detoxpainotteinen viikko! Just näin tammikuu pitäisi aloittaa. Ehkä saan ensi viikolla jo jotain fiksua kirjoitettua tänne, kun aivot palautuvat detoxista. Jos teillä on jotain toivomuksia, niin otan niitä mielelläni vastaan! Ainakin kauneus- ja hyvinvointijuttuja piisaisi. Mitä teitä kiinnostaisi lukea? 

 

P.S. Julkaisemme yes girl TALVI-DETOX e-kirjan ensi viikolla! 

 

 

Lue myös:
5 vinkkiä 5 päivän detoxille
Kuunteletko sydäntäsi?
Mitä sitten, kun on löytänyt oman juttunsa?

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentit

Findianlife (Ei varmistettu) https://findianlife.com

Ihana lukea näitä normijuttuja ja nähdä kännykkäkuvia vaikka rakastankin upeita ja laadukkaita muotikuviasi. Itsekin hiljaiseloa blogissa ja jetlagista kärsivänä ei tule niin huono omatunto Kauneusjutut kiinnostavat eniten näin vuoden alussa ja hyvinvointiaiheiset postaukset. Tietenkin tulevan kevään muoti myös!

Kriselda
Kriselda

Hei, jee kiitos! Kännykkäkuvat tuo hyvää vaihtelua :) Täytyy tasaisin väliajoin toteuttaa tämmöinen samanlainen setti. Jetlag on niin veemäistä! Muista juoda paljon vettä ja ota vaikka melatoniinia, niin saat rytmin taas rullaamaan!

Ja kiitos toivomuksista, laitetaan niitä tulemaan! <3

woxibev (Ei varmistettu) https://surveynews.xyz/home-depot-survey/

The Home Depot Survey isn’t just a tool to measure customer satisfaction, or for any Home Depot stores to come up with improvements but to also give the customers a chance to win some amazing prizes.

Latest Hacked (Ei varmistettu) https://trickshive.com/mini-militia-pro-hack-mod-apk-download/

I read your entire article and I genuinely like it.

Kriselda
Kriselda

Amazing.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaikki kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin liittyvät jutut kiinnostaa aina, niitä ehdottomasti!
Mikä päivä julkaisette detoxin? Can't wait!

Kriselda
Kriselda

Mahtavaa, kiitos, laitetaan niitä tulemaan :) Detox tulee loppuviikosta! Stay tuned :)

happy wheels (Ei varmistettu) http://happy-wheelsgames.com

Hope that the site will be on top, to get more players and help people enjoy after the days tired.

mywawavisit.com (Ei varmistettu) https://mywawavisitcom.xyz/

Inc. is an American chain of convenience stores and gas stations located https://mywawavisitcom.xyz/ along the East Coast of the United States, operating in Pennsylvania, New Jersey,

Kommentoi