Helsingin paras lohikeitto

Story Lohikeitto-1-3.jpgStory Lohikeitto-1-2.jpg

 

Tämä tässä on valehtelematta stadin paras lohikeitto. Suomalainen arkiruoka, johon voi aina luottaa; Satoi tai paistoi, oli sitten flunssassa tai terveenä, kesäterassilla tai näillä viilenevillä ilmoilla, lohikeitto maistuu tai-vaal-li-sel-ta. Ja mistä sitä saa? Vanhan kauppahallin Storysta.

Lohikeitto onkin arkiruokien eliittiä ja vaikka rakastan ruuanlaittoa, niin kaiken kiireen keskellä on välillä ihanaa istua valmiiseen pöytään. Heti kun oloni koheni viime viikon pikaflunssasta meninkin ensimmäisenä nauttimaan tästä el classicosta. Toivottavasti tätä saisi pian myös kotiinkuljetettuna Woltilla?! Juurikin niitä flunssapäiviä silmällä pitäen, mutta myös pelastamaan kiirepäivinä. Lämmöllä suosittelen!

 

P.S. Story Nights jatkuu taas parin viikon päästä, jossa teemana on riistaillallinen. En ole syönyt punaista lihaa kolmeen vuoteen, mutta nyt kutkuttaisi maistaa. Lisää ajatuksia tästä voisin avata erillisessä postauksessa?

 

 

Kommentit (2)
  1. Jäbät jotka lukee sun blogia salaa
    20.10.2016, 12:21

    Kysyin jäbiltä, ollaanko me kollektiivisesti samaa mieltä. Vastaus tulee kuin Del Monte-mieheltä: kyllä. Sen sijaan me ollaan vielä erimielisyyksissä siitä, onko tämän hetkinen säätila huomioiden edelleen sallittua käyttää nahkatakkia ja ultraboosteja. Thoughts?

    1. Jäbät! Siis nahkatakki on tällä hetkellä big no-no. Ellei päällä ole toista takkia tai alla super kerrastot! Ultraboostit toimii all day everyday. Ei täällä vielä lunta ole (y).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *