Huhtikuun (kansikuva)tyttö

Kriselda

 

Saako hyppiä onnesta? Yksi pitkäaikainen (semi salainen) haaveeni toteutui, kun minua pyydettiin uusimman Fit-lehden kansimalliksi. Muistan hyvin, kun kerroin tästä parhaalle ystävälleni ja hän hyppi yhtälailla onnesta, vaikka emme olleet koskaan keskustelleet tästä salaisesta haaveestani. Kai se bestis tietää mistä asioista pitää olla innoissaan.

 

Ensiksi pelotti se, että miltä kansi tulee näyttämään. En kuitenkaan ole mikään super super timmi ja fitti muija - mulla ei oo koskaan ollut six packiä, eikä sen saavuttaminen ole oikeastaan ollut mikään realistinen tavoite, sillä tykkään syödä.

Lisäksi olen kovin huono haastattelutilanteissa, sillä jännitän äärimmäisen paljon. Helposti annan itsestäni huonon kuvan, kun yritän epätoivoisesti peitellä epävarmuuttani. Kamalaa!

 

 

Kuvauspäivää onneksi helpotti se, että sai tehdä duunia tuttujen ihmisten kanssa. Tällä alalla on ehdottoman tärkeää, että on aidosti kiinnostunut muista ihmisistä ja tulee heidän kanssaan toimeen. Pitkällä juoksulla kukaan ei halua tehdä assholejen kanssa duunia, ja aina löytyy joku nuorempi, kauniimpi ja parempi ihminen tilalle.


Joka tapauksessa, olen mitä kiitollisin tästä mahdollisuudesta ja siitä, että sain Fitin jengin luottamuksen. Onneksi haastattelun kysymykset olivat helppoja ja liittyivät treenaamiseen, joten niihin osasin vastata :D Tai eihän sellaisiin ole vääriä vastauksia.

 

Lehti löytyy lehtipisteistä ja numerossa on isosti asiaa juoksemisesta, mikäli lenkkeily kiinnostaa!

 
 

FIT 04/2018
Kuva: Mika Pollari
MUAH: Piia Hiltunen / Toimisto Makeup&hair
Tyyli: Suvi Poutiainen

 

 

Lue myös:
Tähän aikaan ensi vuonna?
Behind the Scenes: Nelly.com

 
 

 

Kommentit

Mirre (Ei varmistettu)

Upeita kuvia oli Fitissä susta, näytit tosi kauniilta :) eikä todellakaan tarvitse olla vatsapalikat näkyvillä, kiva vaan että Fitissä on kaikenlaisia urheilullisia mimmejä kansikuvamallina :)

Kriselda
Kriselda

Kiiiitos ihanista sanoista <3 

Kauniita olivat kuvat! :)

Idaemilii
Köyhä shoppailija

Onneksi olkoon! Kuvat ovat todella onnistuneita :) Ja minunkin mielestä on kiva että aina ei lehdissä vaan näy naisia vatsalihasten kanssa, niin saa myös itsekkin intoa ja luottamusta että pystyy itsekkin samaan :)

Kommentoi