Hyvästä flowsta

Kriselda

 

Tiedättekö sen tunteen, kun palaset toistensa jälkeen loksahtelevat paikoilleen? Sen hyvän flow'n -tunteen, jolloin asiat tapahtuvat vaivattomasti? Yksi lempisanoistani onkin effortless (kaunis sana myös visuaalisesti). Suomeksi siis vaivaton, helppo.

 

 

Ei-niin-salainen reseptini hyvälle flow'lle on asioiden tekeminen, joista nauttii. Elämä virtaa luonnollisesti, kun keskitymme rakastamiimme asioihin. Ja se mihin keskitymme ruokkii itseään. Rakkaus lisää rakkautta, onni onnea ja onnistumiset taas ruokkivat onnistumisia.

 

 

Energia on tarttuvaa ja oleellisena asiana omaan flow'hun vaikuttaa myös ympärilläsi olevat ihmiset. Uskon vahvasti, että valitsemme lähipiirimme sen mukaan, millaista energiaa toivomme elämäämme. On tärkeää vaalia niitä ihmissuhteita, joista inspiroidumme ja niistä, jotka tekevät arjestamme poikkeuksellisemman.

 

 

Myös omilla teoillamme on hurja merkitys. Se, millaista energiaa vapautamme maailmaan tulee bumerangina takaisin elämäämme.

Elämä sujuu vaivattomasti, kun arki koostuu rakkaista asioista ja ihmisistä. Se, millainen fiilis sinulla on, resonoi aika pitkälti sen kanssa, mitä elämä tuo tullessaan. Kaikki lähtee omista ajatuksista, enkä väitä etteikö se vaatisi töitä, mutta hyvä flow on kuitenkin saavutettavissa.

 

What you give is what you get. Ihanaa viikkoa!

  

Kuvat: Sara

Location: Cafe Kokko

 

Kommentoi