Hyvien aamujen puolesta!

Aamuvallankumous

 

Eilen oli pitkästä aikaa hyvä aamu! Kävin Aamuvallankumous-tapahtumassa, jossa oli ohjelmassa lyhyitä hyvinvointiaiheisia puheenvuoroja ja aamiaisbaari. Paikalla oli mm. Hanna Sumari, joka kertoi olevansa aamupalaihminen ja päivän paras ateria on second breakfast. Ajatus toisesta aamupalasta herätti hilpeyttä, sill pystyn niin samaistumaan tähän!

Aamupala on päivän tärkein ateria ja aina mökkireissuillakin on minun (ja puolisoni) vastuulla brekun valmistaminen koko köörille! On tutkittu, että hyvä aamiainen pelastaa joka kolmannen suomalaisen päivän. Kelatkaa, mikä merkitys sillä on, miten aamut sujuvat.

 

Tapahtumassa oli tarjolla Hannan pannupuuroa, joka muistuttaa aivan mustikkapiirasta! En edes tajunnut syöväni puuro, kunnes Hanna kertoi tästä aamiaisherkustaan. Ohjeet jumalaiseen pannupuuroon löydät tästä.

 

AamuvallankumousAamuvallankumous

 

Hyviä uutisia! Hyvinvointitapahtuma Aamuvallankumous on auki yleisölle ensi viikolla, keskiviikosta perjantaihin! Laittakaa kalenteriin aamutreffit kaverin kanssa Elisa Kulmaan.

 

Tässä vähän ensi viikon ohjelmaa:

 

Keskiviikko 17.1 .

 

Klo 8:15 Aivotutkija Katri Saarikivi kertoo, miten saavuttaa päivittäin hyvä mieli pienillä teoilla, heti aamusta alkaen.

 

Klo 9:15 Roots Helsinki -joogastudion pehmeä aamuherätys.

 

Torstai 18.1.

 

Klo 8:15 ja 9:15 Valmentaja Kirsi Vaulamo kertoo aamupalan, ravinnon ja liikunnan merkityksestä hyvinvointiin.

 

Perjantai 19.1.

 

Klo 8:15 Ruokakirjailija Prisca Leclerc opettaa täydellisen granolan salaisuuden.

 

Klo 9:15 Lääkäri Emilia Vuorisalmi opastaa, miten rakkaushormonit saa käyntiin heti aamiaisella.

 

AamuvallankumousAamuvallankumous

Aamuvallankumous

 

Lisäksi tapahtumassa on aamiaisbaari, jossa 100 ensimmäistä saa ilmaisen aamupalan! Aamuvallankumous pop-upin järjestää Lejos, joka mm. maahantuo Suomeen Vitamin Welliä, Blue Diamond -mantelimaitoa ja,meikäläisen uutta herkkua, NOMNOMia. Kyseessä on luomu hedelmäkarkki, joka on täysin luonnonmukainen, lapsille suunnattu herkku, mutta sopii hyvin myös aikuisempaankin makuun.

 

Minulla oli aamun jälkeen niin hyvä ja inspiroitunut fiilis. Sain uutta inspistä aamupaloihin ja vähän buustia myös aamuasenteisiin. Iso suositus tällaisille pop-up-tapahtumille!

Eniten harmitta se, etten pääse ensi viikolla tapahtumaan, sillä olen reissussa. Menkää te, laittakaa paljon InstaStoreja ja tägätkää minut mukaan, jotta pääsen seuraamaan tapahtumaa etänä! 🙂 Minut löytää Instagramista nimellä @kriselda. Erityisesti Emilia Vuorisalmen luento rakkaushormoneista kiinnostaa!

 
Aamuvallankumous pop-up: Elisa Kulma, Aleksanterinkatu 19
 
 
Ensimmäinen kuva minusta: Julia Toivola
Viimeinen Kuva minusta: Ömer Acar
 
Lue myös:
7 hyvinvointilupausta
Helppo ja kevyt marjapiirakka

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *