KOTONA

Kriselda

 

 

Kerroin pari viikkoa sitten tekemästäni kesänjälkeisestä ihon detoxista. Sen lisäksi tein Petran kehittelemän viiden päivän kestävän puhdistuskuurin ruokavaliolla ja samalla uhrasin yhden viikonlopun kodin syyssiivoukselle!

Kävin vihdoin kaikki kaapit läpi (jota ei ole tehty sen jälkeen kun olen tähän kämppään muuttanut 1,5 vuotta sitten), viikkasin kaikki paidat ja housut uudelleen hyllyille, heitin kaikki kulahtaneet vaatteet kierrätykseen, henkaroin lisäksi vaatteet ja takit uuteen järjestykseen.

Pro-tip: painavat neuleet ja neulokset kannattaa viikata, muuten vaate venyy ja henkareista jää ikävät jäljet olkapäihin. Samoin takit kannattaa säilyttää takkihenkareilla, jolloin muoto säilyy.

 

 

Suihkauttelin myös Washologin tekstiilivettä kaikkiin neuleisiin, villakangastakkeihin, lakanoihin, sohvatyynyille ja verhoihin. Olen aivan koukussa tähän, sillä se tekee tekstiilistä kuin tekstiilistä freesimmän! Washologin tuotteita saa Dotsilta.

Haavena oli myös hankkia tv-tason tilalle lipasto, johon saisi kaikki treenivaatteet järjestykseen. Ne olivat olleet erinäisissä pussukoissa sikin sokin ympäri kämppää. Viime viikolla appivanhemmat tulivat kylään ja samalla toivat Ikeasta uuden säilytysjärjestelmän. Mitä enkeleitä! Nyt koti on taas astetta harmonisempi.

Vielä kun saisi päivitettyä sohvapöydän ja hankittua maton talveksi tuomaan lämpöä. Tässä olen kuitenkin törmännyt valinnanvaikeuteen, sillä tarjolla on mitä ihanampia vaihtoehtoja.

 

Kylppäristä heitin kaiken vanhentuneen kosmetiikan pois, laitoin meikit vihdoin järjestykseen ja pesin sudit. Samoin keittiönkaapeista sai lähteä kaikki viimeisen päivän nähneet kuivaruuat, mausteet, jauhot ja sokeri. 

Pro-tip: Samalla kun käy kaikki kaapit läpi, kannattaa pyyhkiä myös ovet, ovenkahvat ja valonkatkaisijat.

 

Vaikka olen pohjimmiltani koti-ihminen, niin viime vuosina koti on ollut enemmän kääntymispaikka. Nyt oikeastaan tekee mieli olla täällä niin paljon kuin mahdollista. Ja mikäs sen parempi aloitus syksylle, kuin perusteellisesti siivottu koti, kynttilät ja sateen ropina? There's no place like home.

 

 
Lue myös:
Sunnuntain vinkkilista
Post-Summer Skin Rehab

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

  

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi teidän koti on niiin kaunis!

Kriselda
Kriselda

Voi kiitos! Hiljaa hyvä tulee :) 

Adama (Ei varmistettu) https://www.youtube.com/channel/UCwSi1o8reMN9c5Q1IruGnug

Ihana <3 Taidan tehdä itsekin nyt kaappien siivouksen sit kun pääsen kotiin. Mut ootan jo muuttoa uuteen asuntoon :))

Kriselda
Kriselda

No mutta, sehän kannattaa tehdä juurikin ennen muuttoa! Silloin pääsee eroon kaikista turhista romppeista ja pääsee aloittamaan puhtaalta pöydätlä <3

Kommentoi