Post-Summer Skin Rehab

Kriselda

 

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että kropan ja mielen lisäksi myös iho kaipailee jonkin sortin syys-detoxia. Olen juurtunut omiin kauneusrutiineihini, joten pienet muutokset ovat aina hyvästä (kuten todettu). Railakkaan kesän jälkeen iho tuntuu väsähtäneeltä ja kaipailee eloa, kosteutta, suojaa, vahvistusta ja kaunistusta… ja happea!

 


Kirjoittelin kesällä alastomuuden hyödyistä ja siitä, miten tärkeää on, että ihomme saa happea. Näin syksyn tullen hapensaanti vähenee, kun lisäämme vaatetusta ja hyvin usein myös meikin määrää lisääntyy. Täällä yksi syyllinen! Ihomme siis tulee tarvitsemaan tulevana vuodenaikana vähän ”dopingia” pysyäkseen puhtaampana ja hehkeänä.

 

 

Taisin siis vähän hihkaista ilosta, kun kuulin että Biotherm on lanseerannut uuden ihonhoitolinjan nimeltä Skin Oxygen. Ilo tuli oikeastaan siitä, että tuotelinja sisältää chlorella-uutetta, joka auttaa ehkäisemään ihon tukahduttamisen mm. ilmansaasteiden vaikutuksesta.

Kyseinen leväkasvi on varmasti sinulle tuttu superfood-maailmasta. Se on hyvin lehtivihreäpitoinen ja sisältää klorofyllin lisäksi mm. rautaa, proteiinia, kalsiumia ja magnesiumia. Se ei kuitenkaan ole minun lemppareita maun puolesta, joten hyvä edes saada sitä ulkoisesti suoraan iholle. Olemme onnekkaita, kun Suomessa puhdas happi on ilmaista, mutta yhtä lailla moderni elämäntyylimme ja matkustelu aiheuttavat iholle epäpuhtauksia. Chlorella siis parantaa solujen hapenottokykyä ja sen ravinnepitoisuus tuo eloa ja heleyttä iholle! 

 

 

Tuotesarjasta minulla on ollut käytössä putsari, kasvovesi ja ihoa suojaava voidegeeli. Käytän tuotteita kasvojen lisäksi kaulalle ja dekolteelle. Geeli toimii hyvin kevyen päivämeikin alla ja kasvovedellä sipaisen koko kropan suihkun jälkeen.

Ja sitten: meikäläiselle tuoksu on tärkeässä osassa kosmetiikkaa, eikä siis huolta tämän suhteen. Skin Oxygenin tuotteet tuoksuvat raikkaalta ja puhtaalta, kevyen sitruksiselta. Luontoyhteys on vahvasti läsnä niin tuoksussa kuin ainesosissa.

 

 

Ainiin pakko mainita vielä, että chlorellan antioxidantit suojelevat ihoa ja vahvistavat sen luonnollista puolustuskykyä. Luin jostain jenkkiläiseltä terveyssivustolta, että chlorellan proteiini parantaa ihon omaa kollageenituotantoa! It’s on the internet, so it must be true. Ikuinen baby face, täältä tullaan!

 

 

P.S. Nyt kun ihon detox on aloitettu, niin seuraavaksi voisi käydä ravintopuolen kimppuun? Kuka on messissä?

 

 

Kuvat: Julia Toivola

 

Lue myös:
Energiaa aromaterapialla
Parasta just nyt: Siemensipsit

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Biothermin tuotteet ovat kyllä aina olleet itselle mieluisia. Ehdottomasti siis kiinnostaa nämäkin uutuudet!

Upeat kuvat!

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Mäkin tykkään hirmuisesti Biothermin tuotteista. Ja kuten kaikessa kosmetiikassa, pitää vaan löytää ne oikeat tuotteet itselleen :) Suosittelen testaamaan - tää tuotelinja ainakin freesaa kivasti näin syksyn kynnyksellä :) !

Mam5 (Ei varmistettu)

Ei liittyen yhtään aiheeseen, mutta se sun vanha resepti, raw salted caramel brownies...
Ihan liian hyviä! Mun 13 v tyttö sanoo, ettei noin hyvää reseptiä ikinä olisi saanut tehdä, koska ne on liian hyviä!
En edes muista, kuinka monta kertaa ollaan jo tehty. Ja nämähän on ihan hiton hyviä aamupalaksi, koska pitävät myös hyvin nälkää.
Niin, etten nyt tiedä kiittääkö vai moittia tuosta reseptistä ;)

Kriselda
Kriselda

Ahh kiitos! <3 Ne on kyllä niiin hyviä. Ja terveellisiä! Tai ainakin terveellisempiä kuin sokeri-jauho-versiot. Kyseinen resepti on kyllä kautta aikojen koko blogin suosituin resepti, että pitää varmaan jossain vaiheessa tehdä siitä päivitetty versio! ;)  Ihanaa, jos tykkätte niistä!

Kommentoi