Kroonisen myöhästelijän muistilista

Kaupallinen yhteistyö: Sloggi

 

 

Olen tasan kolme vuotta sitten kirjoittanut blogitekstin “Taas myöhässä” ja lähestulkoon joka uusi vuosi lupaan pitää paremmin kiinni aikatauluista. Tää on heittämällä meikäläisen suurin heikkous.

 

Vaikka hyvin usein mennään “samat sukat ku eilen” -meiningillä, niin kyllä kolmen vuoden aikana on kuitenkin jotain kehitystä tapahtunut. Uusia tekniikoita on syntynyt (työ)ajan maksimoimiseen ja poikaystävän tsemppauksella olen ottanut suuria harppauksia elämässä.

 

 

Meikittä mennään

Kiireessä mieluiten jätän meikkaamisen kokonaan pois. Hyvillä kosteustuotteilla saa kauniin ja freesin ihon. Kulmat yleensä harjaan ja huulilta löytyy huulirasvaa.

 

Mukavat vaatteet

Surprise, surprise! Mukavissa vaatteissa ja kengissä jaksaa koko päivän juosta paikasta toiseen. Pro-tip: vaatekaappiin kannattaa haalia sellaisia arkivaatteita, jotka eivät a) rypisty ja b) likaannu kovin helposti.

 

Se, mitä ei ole mukana…

Oon just sellanen tyyppi, joka lähtiessään palaa kolme kertaa takaisin ovesta sisään, koska jotain on unohtunut. Yritän muistutella itselleni, että puhelimella, lompakolla ja kotiavaimilla pääsee jo aika pitkälle, mutta jättilaukkuun päätyy aina about koko omaisuus.

 

 

Sain viikko sitten käsiini uunituoreen sloggin ZERO Feel Soft bran. Tykkään mielettömästi tuotteen uudesta tukevammasta muotoilusta ja erikoisen rintsikoista tekee sen, että ZERO Feeleihin on muotoiltu hakaset, kuten perinteisissä rintsikoissa.

Olen tällä hetkellä reissun päällä ja uusi toppi (pitäisikö kenties kutsua niitä jo ihan rintsikoiksi?) on ollut super monikäyttöinen. Pidän erityisesti tästä hillitystä väristä, joka menee hyvin myös valkoisten vaatteiden alla!

 
 

muoti hyva-olo
Kommentit (2)
  1. Hei! Miten noista voi tietää oman koon? Mulla kuppikoko on 70 c, osaatko neuvoa että mikä olisi oikea koko noissa slogeissa?

    1. Heippa! Mulla on about sama (silloin kun käytin vielä normirintsikoita :D) ja käytän S-kokoa sloggeista!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *