Kuinka paljon sinä lomailet?

Kriselda

 

Terkut Dubaista! Meillä on ollut yllättävän paljon ohjelmaa, vaikka tarkoitus oli tulla tänne löhöilemään. Kuvittelimme myös, että heräisimme joka aamu samaan aikaan kuin Suomessa ja kävisimme treenaamassa. Sen sijaan olemme nukkuneet pitkään ja treenanneet silloin kun siltä tuntuu. Ehkä se on ihan ookoo.

Tuntuu myös siltä, kuin olisimme olleet täällä paljon pidempään kuin todellisuudessa, sillä olemme olleet menossa aamusta yömyöhään. Taidan tarvita toisen loman tämän jälkeen…

 

KriseldaKriseldaKriselda

Olen viime vuosina ollut huono lomailemaan. Silloinkin kun olin päiväduunissa ja ansaitsin vuosilomaa, niin lomapäiville piti aina viritellä projektia jos toista. Kyllä varmaan pidemmällä tähtäimellä olisi kannattanut lomailla, sillä ihminen tarvitsee palutumista jaksaakseen. Toisaalta se oli ainoaa aikaa, jolloin pystyin ruokkimaan sieluni. Nyt on pakko unplug.

 

Jätin ensimmäisenä lomapäivänä kameran kotiin, jotta jäisi enemmän varaa ihmettelylle. Ollaan myös oltu enimmäkseen ilman internetiä täällä, joten puhelin on unohtunut täysin laukun pohjalle. Kännykän käyttöni on vähentynyt puolella! Mutta ei mikään ihme, sillä se on yksi tärkeimmistä työvälineistäni ja lomalla on yleensä tarkoitus irrottautua työasioista.

 

Mutta kuinka paljon lomaa on sitten ok pitää vuodessa? Tuntuisi absurdilta pitää neljän viikon kesäloma putkeen. 

Kiinnostaa tietää, kuinka paljon sinä lomailet vuodessa? 

 

 

UIMAPUKU: CUBUS
AURINKOLASIT: LE SPECS
 
Lue MYös:
Pakkauspuuhissa
7 hyvinvointilupausta
 
INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Kommentit (5)
 1. Neiti Näpsä
  18.1.2018, 21:01

  Valtion leivissä vietän yhteensä kuusi viikkoa lomaa vuodessa, ja lisäksi arkipyhät ja -vapaat ovat aina vapaina koska olen toimistotyöläinen. Palkka ei ole kummoinen, mutta vapaita on onneksi reilummin kuin vaikkapa monilla vuorotyöläisillä. Rentouttavaa lomaa sinne! 🙂

  1. Kiitos! Ja mitäää KUUSI VIIKKOA! Suomi on kyllä yks luksus-maa noiden vapaiden suhteen, plus se, että lomallakin saa palkkaa 🙂 Just oltiin kaverin luona Dubaissa ja hänellä on vain 2 viikkoa lomaa vuodessa, niinkuin monissa muissakin maissa on. Nekin viikot ovat palkattomia. Ollaan kyllä siunattuja, kun täällä on niin pitkät vapaat!

 2. Olin viime vuonna ensimmäistä kertaa koko vuoden töissä. Kesälomaa pidin kertyneet kolme viikkoa elokuussa ja tämän lisäksi olin kolme viikkoa palkattomalla, yhden kesäkuussa nauttien kesästä ja kaksi joulukuussa Thaimaassa. Tässä suhteessa olen ollut onnekas, että taloudellinen tilanne mahdollistanut tämän. Oli meinaan Thaimaan matka melkein halvempi kuin menetetty palkka 😀 Tämän vuoden alussa siirryin esimiestehtäviin, joten tuskin mahdollista enää nauttia palkattomista, tai ainakaan noin suuresta määrästä. Tosin nyt ehtinyt kertyä puolestaan täydet kesälomapäivät 🙂 Lisäksi osaan kyllä työpäivän päätteeksi ja viikonloppuisin irtaantua töistä ja tehdä lyhyempiä lomareissuja perheen ja ystävien luo ym.

  1. With great power comes great responsibility, eli bye bye palkattomat 😀 Toi on ihan luksusta, että lomat ja vapaapäivät kerryttävät palkkaa ja, että voi irtaantua töistä, silloin kun lyö kellokorttinsa ulos! 🙂 Lyhyet reissut arjen keskellä on ihan parhaita, kun niistä saa aivan valtavasti energiaa 🙂

   1. P.S. Ah Thaikut <3 Olis super ihanaa kans lähteä sinne pidemmäksi aikaa! Kade!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *