LAPIN TAIKAA

kriselda

 

Huhhuh tyypit! Levi on ehkä maailman kaunein paikka, jossa olen koskaan käynyt. Maailma on pullollaan valkoista hiekkarantaa ja palmuja, mutta mikään ei vedä vertoja meidän Lappiin!

Lähdettiin 22 mimmin voimin kohti pohjoista viettämään ihaninta talvi-viikonloppua. Isoimmat kiitokset matkanjohtajille Petralle ja Nipalle super hienosti järkätystä matkasta. Perjantaina päästiin heti vauhdin makuun, kun moottorikelkkailtiin Levin huipulle. Lisäksi päästiin kokemaan Lapin taikaa aina Ice Gallerystä jääkartingiin saakka.

Meillä kävi hillitön tsägä sään kanssa, sillä aurinko siivitti meidän viikonloppua ja vaikka pakkanen paukkui lähemmäs -30, niin eipä tuo haitannut menoa, kun oli hyvät varusteet.

Olin ensimmäistä kertaa Lapissa ja pakko myöntää, että tuli huono omatunto omasta suomalaisuudestaan, kun ei ollut aikaisemmin käynyt niin pohjoisessa. Kai se ensimmäinen kerta odotti juuri tämmöistä täydellistä reissua, jossa pääsi kokemaan kaiken sen kauneuden kokonaisvaltaisesti.

 

Kriselda_LeviKriselda_LeviKriselda LeviKriselda_LeviKriselda_LeviKriselda_LeviKriselda_LeviKriselda_LeviKriselda_LeviKriselda_LeviKriselda_LeviKriselda_LeviKriselda_LeviKriselda_LeviKriselda_LeviKriselda_LeviKriselda_Levi

 

Kuvat: Minä, Kia Arpia ja Laura Laakso
 
Lue myös:
Dubai Photo Diary
Toivepostaus: Miten Liikun?

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

Kommentit (4)
  1. Lapin kansallispuistoissa kannattaa käydä joka esim. Pallas-Yllästunturin ja Kilpisjärvellä Saanalla. 🙂 Lapin luonto on kyllä kaunis kaikkina vuodenaikoina!

    1. Ihan varmasti, Lappiin pitää ehdottomasti päästä myös kesällä! Kiitos vinkeistä 🙂

  2. Moikka! Ihania kuvia kauniista luonnosta 🙂 Oon uusi lukija ja luin vähän taaksepäin ja näin inspiroivan postauksen sun työ ja opiskelu historiasta. Jäi kuitenkin mietityttämään mitä aloit siis opiskelemaan nyt? Itse punnitsen eri vaihtoehtoja niin olis kiva tietää 🙂

    1. Siis Lappi oli niin ihana ja kaunis paikka! Ja oon niin kiitollinen, että oot löytänyt tänne mun blogiin <3

      Opiskelen liiketaloutta Haaga-Heliassa ja oon monimuoto-opiskelija. Ollaan kyllä onnekkaita, kun on tuollainen mahdollisuusmuoto opiskeluun. Varsinkin, kun on ollut pitkään työelämässä, niin oon tottunut siihen, että päivärytmi pyörii työn ympärillä. Myös opiskelumotivaation kannalta toi on kannustava, kun voi tehdä tehtävät silloin kun itselle sopii (toki deadlinejen puitteissa). Suosittelen ehdottomasti Haaga-Heliaa ja sieltä löytyy muitakin hyviä opiskelumahdollisuuksia, jos kaupallinen ala ei nappaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *