LE WEEKEND

Kriselda

 

Bonjour! Toivottavasti kaikkien viikonloppu on lähtenyt mukavasti käyntiin! Eilen perjantaina juostiin aamupäivä SugarBearHairin ja Zalandon pressitilaisuuksissa, ja illan olin töissä. Mitäs muutakaan sitä perjantai-iltana tekisi?

Kuvat ovat uuden SugarBearHair hiusvitamiinien lanseerauksesta, jotka tulevat myyntiin Sokokselle. Kyseessä on yhdysvaltalainen lisäravinne, joka muistuttaa ulkonäöltään ja maultaan makeista, ja sisältää runsaasti hiustenkasvua edistäviä vitamiineja: A, C, E, B-6, B-12, B-5, B-9 foliohappoja, biotiinia ja kookosöljyä.

Ja koska jenkkiläiset tykkäävät tehdä asiat isosti, niin nämä nallevitskut sisältävät reilummin biotiinia. Saa nähdä millainen Kim K. -tukka näillä saa kasvatettua! Odotukset ovat korkealla näiden suhteen!

 

P.S. Kiitos kommenteistanne Negatiivisuus on välttämätöntä -postaukseen. Tuli lämmin ja unfuckawitable-fiilis, kun täällä Lilyssä on niin yhteisöllinen meininki! Super super ihanaa, kun virtuaaliympäristössäni on vahvoja ja fiksuja naisia!

 

 

Kuvat: Liisa Kivi
Baskeri: AZS TOKYO
Mekko: Gina Tricot
Sukkahousut: Vogue HosIery
Kengät: Ecco

 

Lue myös:
Viikonlopun (ja joka päivän) muistilista
Good morning!

 

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Ihan mahtavaa että noita SugarBearHair-vitamiineja saa kohta täältäkin :)! Oon katsellut niitä monta kertaa mutta en sitten kuitenkaan ole tilannut.

Kriselda
Kriselda

Niinpä! Kuulin näistä ensimmäisen kerran kauneusguru-kälyltäni (ja tietenkin uskon kaiken, mitä hän hehkuttaa) ja pian niitä saa! Tulevat kuulemma olemaan noin 30€ / purkki. 

PilviCloud
Pilvi Daily

Lupaavalta kuulostaa! Kerro sitten millaisia tuloksia alkaa näkymään :)

Kriselda
Kriselda

Joo, todellakin! :)

Kommentoi