Love notes

Kriselda

 

 

Viime viikolla kerroin vuoden teemasta, jossa tarkoituksena on kehua itseään kerran tunnissa. Oletteko päässeet kiinni haasteeseen? Itselläni homma on toiminut vähän heikosti, mutta kertaus onkin opintojen äiti ja tästä pääset postaukseen.

Tällä viikolla haluan nostaa esille tunteiden näyttämisen muille. Signals-näyttelyssä oli Love notes -seinä, johon sai kirjoitella Post-it-lappuihin rakkausviestejä. Oli ihanaa lukea messujen jälkeen koskettavia viestejä, joista huokui rakkaus ja osasta nousi jopa tippa linssiin. Joku iloitsi yhteenmuuttoprojektista ja toinen ei malttanut odottaa naimisiinmenoa. Myös ystäviä ja perheenjäseniä ylistettiin Post-iteilla.

 

 

Keräsimme näyttelyn jälkeen kaikki laput talteen ja pohdimme josko niistä tekisi taulun muistoksi. Mielestäni ihan mieletön idea ja erittäin toteutuskelpoinen esimerkiksi häissä, niin että vieraat saisivat kirjoittaa rakkausviestejä ja elämänohjeita hääparille. Tai, jos parisuhteessa on tapana kirjoitella toisilleen rakkauslappuja, niin niistä voisi tehdä kokoelman. Idean voi myös toteuttaa vaikkapa ystävien kesken!

Ei ole mitään ihanampaa kuin saada viesti rakkaalta ihmiseltä, jossa hän kehuu tai osoittaa välittävänsä. Varsinkin, jos viesti tulee ihan puskista. Ja, varsinkin, jos viesti on ihan fyysinen paperille kirjoitettu viesti!

 

// Love notes are becoming more and more rare in our times due to technology. There's nothing better than a hand written note from a loved one with some serious heart melting confessions. Spread the love!

 

Post-it notes by 3M

Kommentit

Mulla on ollut aina tapana jättää post-it-lappuja rakkaudenkohteelleni. Yleensä johonkin vessan peiliin, josta lapun varmasti huomaa. Jotenkin luulin, että kaikki tekevät jotain tällaista, mutta vasta vuosi sitten ystäväni ilmoittivat minun olevan yltiöromantikko, kun toimin näin :D Suosittelen kyllä kaikille! Hyvää mieltä ja rakkautta ei voi olla liikaa!

Kriselda
Kriselda

Hääregyyd kommenttisi on mennyt multa aivan ohi! Parempi vastata myöhään kuin ei milloinkaan? Lappujen jättäminen on niin ihanaa! Ja niitä on vielä ihanampi saada. Meillä on myös duunissa käytössä samantyyppinen post-it seinä, johon voi jättää motivaatiolappusia! Kaikkien pitäisi ehdottomasti kirjoitella enemmän rakkausviestejä! :)

 

Kommentoi