Maailman paras ripsari

Kriselda

 

Olen hehkuttanut tätä Lumenen ripsaria aiemmin tässä meikkipostauksessa. Kyseessä on kuitenkin ilmiömäinen tuote, että se ansaitsee kokonaan oman postauksen.

Lumene True Mystic Mascara ei ole mikään uutuus, mutta rohkenin vasta pari kuukautta sitten testaamaan tätä ja nyt on jo toinen tuubi menossa. Mikäli olet seurannut blogiani kauemmin, tiedät ehkä fiksaationi ripsiin. “Kriselda ripset” oli aika suosittu minuun liittyvä Google-haku vuonna 2017.

 

Ripseni ovat erittäin hennot ja jääräpäisen suorat. Lisäksi minulla on rasvoittuvat luomet, joten hyvän vedenkestävän ripsarin löytäminen on vaatinut kärsivällisyyttä. Olin onnellisesti naikkarissa monta vuotta erään ripsivärin kanssa, jota ei enää vuoden vaihteen jälkeen löytynyt mistään Helsingistä. Sen jälkeen olen etisnyt uutta luottoripsaria, eikä olisi edes tarvinnut lähteä merta edemmäs kalaan.

 

 

Pakko myöntää, että olen aiemmin suosiolla jättänyt Lumenen ripsarit kaupan hyllylle, koska olen epäillyt niiden tehoa. Nimittäin vaadin ripsariltani aika paljon: sen täytyy luoda överi-överi paljon volyymiä hennoille ripsilleni, kestää taivuttamisen ja pysyä koko päivän (valitettavasti olen törmännyt sellaisiin vedenkestäviin, jotka valuvat pinemmästäkin kosteudesta). Lisäksi ripsivärin pitää olla sellainen, jonka saa helposti pois. Monet vedenkestävät ovat tahmaisia ja liimautuvat ripsiin, kun niitä pesee pois. Voitte siis kuvitella, miten ilahtunut olin tästä löydöstä! Ja vieläpä kotimaisesta sellaisesta!

 

Tässä uudessa luottoripsarissani on tähden muotoinen “Mystic Wand”-harja, joka tuuheuttaa ja nostaa ripsiä. Parhaimmat lopputuloksen saa, kun levittää ripsaria pyörivin ja siksak-liikkein. Niin, että harjaksen jokainen osa osuu ripsiin kauttaaltaan.

Vedenkestävän True Mystic -ripsarin koostumus on aika vahamainen ja se kuivuu vähän hitaammin. Siinä missä ennen kerrostin ripsaria miljoona kertaa, niin tätä riittää vallan hyvin yksi kerros.

Huge respect Lumenelle tästä ilmiömäisestä tuotteesta!

 

 

Mekko: Elsa Hosk x Bikbok

 

Lue myös: 
Less is more
5 täsmävinkkiä (herkän) ihon hoitoon

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl
  • Pakko testata tää
MarikaJohannaP
Hey girl

...seuraavaksi! Näköjään innostuin ripsarista niin paljon että lähti kommenttikin ennen aikojaan :D! 

 

Kriselda
Kriselda

Tästä kannattaa todellakin innostua! Ihan paras!!

Samoin; testiin. Taivuta aina suorat (tai jopa alaspäin suuntaavat) ripseni ennen ripsaria. Osa waterproofeistakin vetää ne takaisin lähtöasentoon - lupaat, että tämä ei?

Samoin; testiin. Taivutan aina suorat (tai jopa alaspäin suuntaavat) ripseni ennen ripsaria. Osa waterproofeistakin vetää ne takaisin lähtöasentoon - lupaat, että tämä ei?

Kriselda
Kriselda

Mulla on kans alaspäin sojottavat ripset :D Tilanne on niin paha, että taivutan aina ripsarin levittämisen jälkeen. Tiedän, että siinä on oma riskinsä, eikä niin saisi tehdä, mutta en siis valitettavasti osaa vastata tuohon sun kysymykseen... :S

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Tää lähtee testiin seuraavaksi minullakin! Kiitos suosituksesta! :)

Kriselda
Kriselda

Suosittelen! Varsinkin näin kesällä ripsarin pitää kestää hikoilut ja muut aktiviteetit! Tää todellakin pysyy :)

Kommentoi