Kiinnitetty postaus

Mummon alusvaatelaatikolla

Kaupallinen yhteistyö: sloggi

 

Mustosen mummo täällä heiiii! Pitkästä aikaa ja pitkästä aikaa olen taas alusvaateasialla!

En voi tarpeeksi korostaa sitä, että mulle pukeutumisessa kaiken A ja O on mukavuus. Ja mitä alusvaatteisiin tulee, niin alusvaatelaatikostani ei löydy juuri muuta kuin niitä mukavista mukavimpia sloggeja.

Tässä eletään muutenkin jatkuvasti oman mukavuusalueen ulkopuolella, joten olisi ihan mahtavaa, ettei ainakaan vaatteet purista, kiristä tai ahdista millään tavalla. 😉 Ainakin henkilökohtaisesti pidän siitä, että veri kiertää ja vaatteet hengittää.

Olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että kyseinen brändi on tullut elämääni, sillä se on vienyt alusvaatepukeutumisen seuraavalle levelille. Olisinpa ollut nuorempana yhtä valveutunut alusvaatteiden suhteen kuin nyt. 😀

 

 

Sloggi juhlii tänä vuonna 40. vuottaan naisten alusvaatelaatikoilla ja on tuonut takaisin ikoniset kalsonkinsa: The ‘79.

Kuten sloggin tyyliin kuuluu, ne ovat hauskat, sääntöjen vastaiset ja ennen kaikkea mu-ka-vat. Kyseessä on klassiset korkeavyötäröiset alkkarit, jotka tunnette varmaan paremmin nimityksellä mummopikkarit tai mummikset.

Vaikka mummini on paras ystäväni ja suurin idolini, en siis suinkaan ole käynyt hänen alusvaatekaapilla, mutta hän on inspiroinut minua ottamaan suunnan ylöspäin. Nyt saa vetää alushousut korviin asti ja olla mukavasti oma itsensä!

 

 

Itseäni aina kiinnostaa tietää, ketkä päätyvät kampanjoiden kasvoiksi ja tällä kertaa sloggin -kamppiksessa jorailee (ja räppää!) cooleista coolein twerkkaava mummo, Colette Zacca. Hän rokkaa seiskaysejä sloggin uudella Granny Got Pants -musavideolla. Hän vähän välittää siitä, mitä muut ajattelee ja on oma cool itsensä. Tämän perusteella uskoisin, että sekä hän että oma mummini tulisivat hyvin juttuun!
 

 

Ja koska the bigger the better, niin multa löytyy päältä L-kokoiset alkkarit. Ja yläosasta löytyy ZERO FEEL bralette (koossa S). Hello comfort nirvana!

 

Kuvat: Petra Korpi

muoti hyva-olo paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. vilhelmiina hellstén
    25.9.2019, 23:03

    Onpa comfyn näköiset!! Mä rakastan kans kaikkea korkeavyötäröisiä, myös alusvaatteissa! Ihana sädehtivä sinä :)!

    1. Oiii kiitos! Nää on niin hyvät! Oli pakko hankkia myös valkoisina 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *