Oletko selviytyjä vai taistelija?

Fight Back Vero Moda

Kaupallinen yhteistyö: Bestseller

 

FightBack on meille suomalaisille tuttu brändi, jonka on perustanut entinen freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo. Pekka loukkaantui vuonna 2010 skimbaonnettomuudessa, josta hän sai vakavan aivovamman ja kuntoutumisen tueksi hän perusti FightBackin. Brändin, joka välittää toivoa, positiivista ajattelua ja sisua kaikenlaisissa elämäntilanteissa.

 

Fight Back Vero Moda

 

Elämään kuuluu haastavia aikoja ja uskon siihen, että taakkamme kasvaa aina sen verran, mitä jaksamme kantaa. Ihmismieli on petollinen ja on huomattavasti helpompaa uhriutua, kuin ottaa elämää ballseista kiinni. 

Vaatii mielenvoimaa ollakseen rohkea ja kuunnella omaa sydäntään kohti onnea. Kokemamme elämänkriisit ovat kaikki yksilöllisiä, mutta jokaisella on mahdollisuus voittaa ne.  

 

Pekan vakava loukkaantuminen sai huonot ennusteet, mutta hän loi itselleen valoisamman tulevaisuuden ja käveli jo puolen vuoden sisällä tapahtumasta! Selviytyjällä ja taistelijalla on ero. Hyysalon rohkeus ja huikea tarina on niin inspiroiva, eikä häntä ole turhaan valittu Suomen positiivisimmaksi henkilöksi.

 

Fight Back Vero Moda

Fight Back Vero Moda

 

Suomi tarvitsee Hyysalon kaltaisia roolimalleja, jotka säteilevät positiivisuutta. Puhumattakaan siitä hemmetinmoisesta sisusta ja rohkeudesta! 

Jokaisessa meissä asuu taistelija ja oli olosuhteet ja kokemukset millaiset tahansa. FightBackin tehtävänä on muistuttaa siitä valtavasta voimasta, joka meissä kaikissa on. Se, miten käytämme meille annetun sisun, riippuu vain ja ainoastaan meistä itsestä. Hyysalon asenne olkoon meille kaikille esimerkkinä taistelijaluonteesta.

 

Vero Moda ja FightBack ovat luoneet yhteisen limited edition –malliston, jonka kunniaksi haluan haastaa sinut mukaan osaksi FightBackiä! Mallisto tulee myyntiin Vero Moda liikkeisiin ympäri Suomea 29.11.2017 ja vihdoin löytyy meille naisille suunnattua FightBack-kamaa.

Kuvissa näkyvistä t-paidasta ja hupparista on saatavilla kolme eri väriä: valkoinen, papaya ja meikäläisen suosikki lotus eli vaaleanpunainen!

 

Haastavista ajoista selviää vain taistelemalla takaisin. FightBack muistuttaa siitä tahdonvoimasta, ettei saa koskaan luovuttaa. 

 

Fight Back Vero Moda

 

Kuvat: Janita Autio
Meikki: Satu Arvo
Hiukset: Meri Milash
Vaatteet: Vero Moda

 

Lue myös:
Millaisin mielenlaadun sinä haluaisit?
Miten välttää loppuunpalaminen?

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST
 
 

Kommentit (2)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *