Pikkujoulumekossa

Vuoden Mekko-4.JPG

 

Mekko, joka teki minusta mekkoihmisen. Kyseinen vaate vilahti päälläni viime vuoden pikkujouluissa ja on siitä asti ollut aktiivisesti käytössä. Näin kesällä se on täydellinen sellaisenaan pelkkien espadrillojen kanssa, mutta talvella olen käyttänyt sen kanssa ohutta villapooloa, sukkiksia ja nilkkureita.

 

Olen ollut tämän kevään ennätyksellisen paljon reissussa ja pilkullinen pikkumekko on ollut mukana jokaisella niistä. Se on ollut todella kätevä, kun menee pieneen tilaan, ei paina mitään, eikä sitä tarvitse silittää. Win, win, win. Kaiken lisäksi, se on malliltaan todella imarteleva. Win!

En omista biitsisaronkeja, joten kietaisumekko on palvellut mainiosti siinäkin roolissa. Kyseessä on toki vähän hienompi ”biitsimekko” (ainakin omasta mielestäni), mutta ainakin sillä kehtaa painella lounaalle auringonottojen välissä. Iltakäytössä olen yhdistänyt mekon korkoihin, korviksiin ja punaisiin huuliin.

 

Olen ristinyt kyseisen mekon ”vuoden mekoksi” sen monikäyttöisyyden vuoksi – onhan se tehnyt minusta vahvasti mekkoihmisen viimeisen puolen vuoden aikana. Kyseessä on Vero Modan Henna-mekko ja siitä löytyy tätä nykyä 7 eri väriä. Kun vielä löytäisin tästä samasta mallista ja kuosista oikein pitkän maata laahavan maxi-helmaisen mekon, niin garderobini olisi mitä täydellisin!

 

Vuoden Mekko-3.jpg

Vuoden Mekko-1.JPG

 

Kuvat: Sabina Särkkä
Mekko: Vero Moda
Laukku: Balenciaga
Kengät: Saint Laurent

 

Lue myös:
Olohuoneen muodonmuutos
Ciao Como!

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *