Porkkanakakkua ja joulufiilistelyjä

Kriselda Joulu.jpg

 

Hei ihanaiset! En ehkä koskaan ole ollut yhtä fiiliksissä joulusta kuin tänä vuonna – tai ainakaan ollut näin ajoissa liikenteessä! Jouluun on tasan kuukausi ja meillä on jo kuusi pystyssä.

En ole aikuisiällä kuin panostanut minikuusiin ja viime vuonna meillä oli minimalistinen huonekuusi, joka ei jaksanut kannatella koristeita.

Kuten ehkä kuvasta näkyy, niin tänä vuonna nupit on kaakossa, enkä kuule mitään sillä meidän kuusi on aika kovalla. Koristeet on löytö äitini jouluvarastosta ja sitä vois melkeinpä verrata Stockan koristeosastoon. Äidillä on ollut tapana säästää kaikki härpäkkeet vuosien varrelta (itse olen päinvastainen ja laitan kaikki aina kiertoon) ja nyt vasta osaan arvostaa tavaroiden säästämistä, sillä kyllä tässä säästää isosti rahaa ja luontoa, kun pistää perheen omia tavaroita kiertoon! Seuraavaksi menen raidaamaan mummin koristevaraston, jospa sieltä löytyisi jotain nostalgisia koristeita lapsuudestani.

 

Kriselda Joulu-2.jpg

 

Joulufiilistelyjen lisäksi meikämummo on taas leiponut paljon 😀 Olen ollut niin innostunut uudesta harrastuksesta, että olen hankkinut pienempiä kakkuvuokia, joihin voin tehdä pienempiä kakkuja. Ei myöskään tule jäätävää morkkista, mikäli kakun syö kokonaan yksin. 😀

Leivoin perjantaina porkkanakakun, kun kälyni oli vierailemassa; koristeltiin joulukuusta, maisteltiin glögejä ja syötiin porkkanakakkua. Eipä päivä olisi paremmaksi voinut mennä!

Resepti on ystäväni Noran porkkanakakku, joka on hitti ystäväpiirissamme. Toivomme aina tätä työttjen iltoihin ja saimme kunnian jakaa ohjeen yes girlissä! Resepti suussa sulavaan porkkanakakkuun löytyy täältä.

 

Ihanaa sunnuntaita!

 

 

Panta: Gauhar/Urban A
Neule: Second Female/Dots…
 
Lue myös:
Marraskuu 0 – Kriselda 1
33 x poikaystävä vastaa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *