Rantsupäivä

Kriselda

 

Päätin tänään aloittaa hiljalleen työnteon, vaikka minun piti lomailla koko heinäkuu. Alkukesästä tuli sluibailtua aivan liikaa ja tässä ehti aivot pehmetä pahemman kerran :D Taisin mainita tässä postauksessa, että jopa kavereiden tekstareiden ymmärtäminen oli haastavaa.

Toki yrittäjänä ja bloggaajana on mielettömän ihanaa se, että voi itse määritellä omat työajat ja tälläkin hetkellä nautin duunin teosta paahtavan auringon alla (hello helteet!). Hiljaa hyvä tulee ja viime viikolla kävin ostamassa uuden kalenterin, jonka käyttöönotosta olen varsin innoissani. Opettelin vuoden 2017 alussa käyttämään iKalenteria, mutta nyt piti todeta itselleen, että paperinen kalenteri on itselleni paras vaihtoehto. Jotkut asiat eivät koskaan muutu ja hyvä niin!

 

Aivojen pehmenemisestä ja helteistä puheenollen, yksi Stadi-päivistä tuli vietettyä Seurasaaren rannalla, kun sain vihdoin ylipuhuttua poikaystävän pyöräretkelle. Huomatkaa hänen pyöräretki-swääginsä. On se viihdyttävä tyyppi.

 

 

Muutamia “beach essentialseja”: hyvä kirja, ympäristöystävällinen aurinkosuoja (näillä keleillä SPF 50 on must), upea kesähattu KN Collectionilta, nesteytystä ja hyvä rantsupyyhe!

Jos kaipailet kesälukemista, niin lämmin suositus Nouse nyt -kirjalle. Rakastan ihmisten elämänkertomuksia ja erityisesti suomalaisten naisten tarinat kiinnostaa. Yksi vaikuttavimmista on Ulrika Björkstamin tarina. Hän joutui kymmenisen vuotta sitten lento-onnettomuuteen Meksikossa ja kirja kertoo hänen ainutlaatuisesta selviytymistarinastaan. Niin vahva ja inspiroiva nainen.

 

 

Toiveissa oli jatkaa rantsupäivän jälkeen vielä syömään johonkin eksoottisempaan raflaan, mutta oltiin aivan liian hikisiä, että retki päättyi kaupan kautta kotiin ja omaan suihkuun.

Seurasaareen pitää ehdottomasti päästä pian uudelleen, mutta seuraavan kerran jonkun tyttökaverin kanssa uimalan (nudistirannan) naisten puolelle! Joko ootte käyneet?

 

 
Lue myös:
Viikon tärkein oivallus
Kesäjuttuja!

 

 

 
 
 

Kommentit

Aino | Boho Chic Travels (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/bohochictravels/

Oispa super mielenkiintoista kuulla miten päädyit yrittäjäksi ja mistä työpäiväsi koostuu :) Haaveilen itsekin yrittäjyyden vapaudesta ja haasteista <3

Kriselda
Kriselda

Heiii kiitos kommentista ja toivomuksesta :) Nyt on vasta huikeat 8kk takana yrittäjänä ja ihan paras päätös tähän mennessä. Toki odotan tulevia haasteita ja ihan mielenkiinnolla myös jännitän miten suhdanteet tulee vaikuttaa omaan tekemiseen. Mutta absolutely, täytyy pistää tulille urapostauksia! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Vitsi toi kirja on ollut lukulistalla jo lyhyen ikuisuuden. :) Ja ihanan tuulinen postaus!

Kriselda
Kriselda

Suosittelen, on kyllä niin inspiroiva! Ja kiiitos S <3

P.S. En kestä teidän uutisia. Oon niin onnellinen teidän puolesta! <3 <3 <3

Kommentoi