Rutiinit hyvinvoinnin perustana

Kriselda

 

 

On selvää, että yksilöinä meille kaikille sopii erilaiset jutut. Erilaisuuden hienous piileekin siinä, että yhdessä täydennämme toisiamme. Jokaisella on mahdollisuus kukkia omalla osa-alueella ja se mikä toimii toisilla, ei välttämättä toimi omalla kohdalla. Jotkut pitävät rutiineista ja jotkut taas yrittävät parhaansa mukaan vältellä niitä.

 

Olen oppinut kantapään kautta, että tietyt rutiinit edistävät hyvinvointiani ja yksi tärkeimmistä ovat aamurutiinit. Päivät lähtevät paremmin käyntiin, kun noudatan itselleni toimivaa kaavaa sen sijaan, että käyttäisin heti aamusta valtavasti aikaa askareiden miettimiseen. Aamutoimien automatisointi vapauttaa enemmän energiaa ja spontaniutta loppupäivälle.

 

 

Nämä syysaamut ovat olleet harvinaisen raskaita, joten on tärkeää, että aamutoimista tekee mahdollisimman mielekkäitä. Oli sitten kesä tai talvi, niin aamuni lähtevät käyntiin kahvilla. Kerroinkin tässä postauksessa, että Nespresso on tullut keittiööni jäädäkseen. Täydellistä aamulattea on ilo nauttia sillä aikaa, kun valmistautuu töihin lähtemiseen.

Lisäksi olen tänä syksynyä ottanut aamurutiineihini vitamiinisuihkeet. Puhdas+ -vitamiinit ovat super helppoja ja vaivattomia - etenkin kun aamuisin koen vaikeuksia niellä. B12 auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, lisäksi se edistää immunijärjestelmän toimintaa. Tärkeänä vitamiinilisänä minulla on myös käytössä D3-vitamiini, jonka annostuksen juuri tuplasin. Tervetuloa marraskuu ja talviaika!

 

Miten sinä koet rutiinit? Noudatatko jotain tiettyjä kaavoja arjessa vai koetko rutiinit ahdistaviksi?

 

 

 

Lue myös:
Parempaan aamuun
Taas myöhässä

 

Kommentoi