Parempaan aamuun

Kriselda

 

 

Ihanaa lauantaita! Meillä on ollut harvinainen tilanne täällä kotona, kun molemmilla on vapaa aamu. Päätimme nukkua pitkään ja kävimme vasta äsken aamulenkillä. Sekin on harvinaista. Oli ihanaa juosta merenrantaa pitkin auringon pilkottaessa jostain pilvien takaa. Olipahan todettava, että saan olla onnellisessa asemassa näistä lenkkimaisemista ja -seurasta.

Tässä myöhäistä aamupalaa syödessä päätin koota teille omia lemppareitani blogistani viime vuoden varrelta. Jokainen toimii hyvin aamupalana tai vaikkapa välipalana. Näistä voi esimerkiksi valita omat suosikit ja koota brunssin! Mikäs sen parempi tapa saada kaikki kaverit tai perhe koolle, kuin sunnuntaibrunssi? Sekä resepti että ohjeet löytyvät jokaisen otsikon takaa! 

 

 

CHIA-VANUKAS

 

MARJA-SMOOTHIE

 

BANAANILEIPÄ (Eikä mikä tahansa, vaan täydellinen banaanileipä.)

 

OMENA-KANELI-TUOREPUURO

 

PASSION-LAKRITSI-SMOOTHIE

 

PORKKANAKAKKU-TUOREPUURO

 

KORVAPUUSTI-BANAANILETUT

 

MUSTIKKAMUFFINI-TUOREPUURO

 

Näiden herkkujen lisäksi aamuihin kuuluu täydellinen kahvi. Olen aina ollut mutteripannu-tyttönen, mutta Nespresso-laitteen muuttaessa kotiimme, paluuta ei oikeastaan ole. Kahvi syntyy vaivattomasti ja Nespresson makukahvit toimivat erinomaisesti myös herkutteluun. Siitä lisää omassa postauksessa. Nyt alkaa valmistelut illan Halloween-juhlia varten! Ihanaa viikonloppua!

Kommentoi