STAY WILD FLOWER CHILD

 

Kriselda_MustonenKriselda_Mustonen

 

Oi että! Ihanaa, että voin edelleen palata salaisiin puutarhajuhliin parin viikon takaa! Meillä oli juhlissa kukkateema ja me synttärisankarittaret päätimme kerrankin pukeutua johonkin muuhun kuin mustaan!

Oma Chiquita-henkinen asuni on kaksiosainen, joka on kaikessa överiydessään niin makee ja niin epätavallinen verrattuna tavalliseen tyyliini. Jossain vaiheessa iltaa ristin sen Emppu Björnberg inspired -asuksi, sillä hän jos kuka taitaa kukalliset asut. 

 

Ihastuin asussani eritoten hameeseen ja sen taskuihin, jotka tekevät vaatekappaleesta täysin kelvollisen myös arkeen. Kirjoittelin joskus shoppailuvinkkejäni, josta yksi oli kolmen asun sääntö; eli mitään ei kannata hankkia omaan vaatekaappiinsa, ellei keksi sille kolmea eri käyttötarkoitusta. Kyseinen kukkahame pääsee kanssani arkihommiin t-paidan kanssa ja syksymmällä se saa parikseen R/H:n Magic-collarin.

 

Kriselda_Mustonen

Kriselda_Mustonen Kriselda_Mustonen   Kuvat: Meri-Kaisla KetolaAsu: H&MLaukku: Zac Posen / ZalandoKengät: Superga  Lue myös:Kesän ihanimmat puutarhajuhlatVintage Gal

 

 

Instagram (@kriselda) / Facebook / Pinterest

 

Kommentit (2)
  1. Vähän hörhelöineen ehkä överi, mut vaan sopivasti. Samalla kesäisen raikas! Näytät ihanalta!

    1. Voi kiitos! Se on just näin 😀 Överin makee.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *