Sunnuntain vinkkilista

 

sundays_kriselda.jpg

 

Olen sellainen tyttö, joka tykkää pyhittää sunnuntait 110% chillaamiselle. Muutaman kerran vuodessa saatan olla poikkeuksellisesti töissä, mutta muuten se on viikon ainoa vapaapäivä, jolloin en halua aikatauluttaa elämääni. Sunnuntait ovat myös parisuhteelle tärkeää aikaa, sillä pitkät päivät eivät suo sitä laadukkainta yhteistä aikaa arjessa.

Muutaman sunnuntairutiinin olen siis tässä omaksunut helpottaakseni tulevaa viikkoa, joten ajattelin jakaa ne myös teidän kanssa! Toivottavasti nämä vinkit inspiroivat ja mikäli sinulla on omia sunnuntai must -juttuja, niin kommenttiboksiin saa antaa palaa!

 

sundays_kriselda-2.jpg

 

1. Hidasta heti aamusta

Tiedättekö mikä on luksusta? Kun katsoo kelloa ja tietää ettei ole kiire mihinkään, vaan voi torkuttaa jopa pari tuntia. Nimittäin viikolla kertynyt univelka nukutaan pois sunnuntaisin.

2. Meikitön päivä

Pyrin pitämään vähintään kerran viikossa meikittömän päivän ja sunnuntait ovat täydellisiä tähän. Iho tarvitsee yhtä lailla palautumista kuin mieli ja kroppa.

3. Laita pesukone pyörimään

Tämä helpottaa huomattavasti vaatteiden valitsemista viikolla, kun se oma lempivaate on puhtaana (eikä sitä tarvitse noukkia hädässä likapyykistä, kun sen välttämättä haluaisi laittaa päälleen).

 

sundays_kriselda-3.jpg

 

4. Tilaa päivän safkat

Meidän huushollissa pyritään maksimoimaan sohvalla vietetty aika, mikä tarkoittaa sitä, että kaupassa ei tarvitsisi käydä, jolloin aikaa ei mene ruuan laittamiseen, eikä varsinkaan tiskien siivoamiseen. Wolt on sunnuntaipäivien pelastus tai sitten saatamme tehdä pikku retken naapurikorttelin ravintolaan.

5. Treenikamat valmiiksi

Tämä on listan tylsin, mutta ehdottomasti tasapainottavin, kun on koko päivän laiskotellut. Ja vaikka et ehtisi maanantaina jumppaamaan, niin treenikassi eteisessä painostaa jo viimeistään tiistaina (tai keskiviikkona) hikoilemaan!

 

Entisessä elämässäni aloitin viikot sunnuntaisin, jotta maanantaille olisi pehmeämpi lasku. Pyrkimyksenä oli olla mahdollisimman tehokas ja aikaansaava, mutta tämä nykyinen ihminen tarvitsee palautumista (laiskottelua) hektisten viikkojen väliin. Muistakaa nauttia ja levätä!

Ihanaa sunnuntaipyhää!

 

KUVAT: PETRA KORPIMekko: Nelly.comNeule: LindexAurinkolasit: Fendi LUE MYÖS:MITEN VÄLTTÄÄ LOPPUUNPALAMINEN?VIIKONLOPUN (JA JOKA PÄIVÄN) MUISTILISTA

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

Kommentit (2)
  1. Mulla tää sunnuntai ei tuu olemaan rauhallinen ja meikitön, sillä lähden Kauniaisiin kuvaamaan jalkapalloa, heh! Muuten kyllä olen samaa mieltä, että sunnuntaisin kuuluu levätä 🙂

    ..mutta sitä piti sanoa varsinaisesti, että onpas just hyvän sävyinen sininen paita toi! Sopis varmaan mullekin 🙂 🙂

    1. Ei sekään kuulosta yhtään hassummalta sunnuntailta! 🙂 Kunhan muistaa palautua ja levätä uutta viikkoa varten!

      Ja kiitos, oon ihan rakastunut tuohon siniseen sävyyn! Se on ihanan raikas ja sopii tähän Suomi100-vuoteen 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *