TALVIUNILLA

All smiles.jpg

 

Tammikuun alku ei kieltämättä lähtenyt ihan niin kuin suunnittelin. Podin aikamoista influenssaa ja koska olen  t o d e l  l a  harvoin sairaana koin monta uutta juttua; En esimerkiksi tiennyt, että ihmisellä voi olla saamarin kylmä ja kuuma samaan aikaan. En myöskään tiennyt, että silmämuniin sattuu, kun on sairaana. Kaikki sympiat niille, jotka sairastelevat usein ja joutuvat kokemaan tuon useamman kerran vuodessa.

Nyt ollaan jo voiton puolella ja pääsin jopa töihin asti tällä viikolla. Hitaasti, mutta varmasti myös aivotoiminto alkaa palata. Harmittaa, kun aikaa on mennyt hukkaan sairasteluun, mutta minkäs sille voi. Terveys tulee hoitaa ensimmäisenä ja kun sohvan pohjalla tuli maattua monta päivää, niin siinähän tuli katsottua omaa terveyttä ihan uudenlaisesta perspektiivistä. 

 

Ensin sokeri sai lähteä ruokavaliosta ja toinen juttu, josta olen super innoissani ovat uudet treenit, jotka starttaavat tammikuun puolivälissä! Nimittäin Fit by Sofia -treenit! Sofia on yksi meidän sukupolven naisista, jota ihailen. Hän on jo vuosia tehnyt kovaa duunia omien unelmiensa eteen, joten enpä malta odottaa että pääsen treenaamaan hänen oppien mukaisesti! Lupaan kertoa (ja näyttää) myös täällä blogin puolella kokemuksesta ja muutoksesta!

Nyt alkaa olemaan aika heräillä tästä talvihorroksesta. Lähes kaikki päivät ovat tuntuneet unenomaisilta ja illat taas ovat menneet kotona hyggeillen, Netflixin ääressä. Eikä siinä – talvella saa, mutta vuoden vaihdos ei olisi voinut tulla parempaan saumaan. Tuntuu ihanalta, että huomenna on maanantai ja saa taas elämän käyntiin!

 

 

Lue myös: Hyvästi sokeri

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *