Täydellinen juhlaponnari

 

Kriselda_Mustonen_15112016-1.jpg

Kriselda_Mustonen_15112016-2.jpg

Kriselda_Mustonen_15112016-3.0.jpg

Kriselda_Mustonen_15112016-3.jpg

 

Edellisessä postauksessa kerroin, että marraskuu on täynnä juhlia ja merkkipäiviä. Sen lisäksi pikkujoulukausi on kuumimmillaan ja itselleni iski jäätävä fomo kaikista juhlista ja tapahtumista, jotka missaan reissun takia. On kuitenkin super ihanaa, että tähän synkkään kuuhun on isketty paljon iloitsemisen aiheita!

Juhlakausi on kuumimmillaan ja jopa ihan perusasuun saa juhlatuntua asusteilla, meikillä ja hiuksilla. Tähän mekkoon halusin jotain barbiemaista, mutta kuohkeat missikiharat olisivat olleet liikaa, siispä lähdin tekemään perusponnaria pikku juhlatwistillä. Kampaus on moderni ja tulipahan pienet J.Lo-vibat tanssilattialla yön pikkutunneilla.

 

Kriselda_Mustonen_15112016-4.jpg

Kriselda_Mustonen_15112016-5.jpg

Kriselda_Mustonen_15112016-6.jpg

 

Mikäli sinulla on omasta takaa hiuksia jota käsitellä, suosittelen tsekkaamaan ensin tämän postauksen täydellisen normiponnarin tekemiseen.

Ohjeilla saa lyhyemmänkin tukan ojennukseen ja tärkeintä hiusten muotoilussa on se, että hiuksissa on tarpeeksi rakennetta. Varsinkin, jos hiuslaatusi on heiveröistä, niin ei saisi aliarvioida muotoilutuotteiden tärkeyttä.

Juhlaponnarissa saa mielestäni liioitella pituudella – mitä pidempi sen parempi. Pidennyksillä ponnarin tekeminen ei onnistunut itseltäni ihan tuosta noin vaan, mutta onneksi Youtube on täynnä tutorialeja. Muutaman hutikokeilun jälkeen löysin aika hyvän: katso tästäTärkein tie onnistumiseen on se, että yhdistää pidennykset klipseistä toisiinsa pitkulaiseksi. 

Lopuksi otetaan hiussuortuva, jolla kiepautetaan ponnari piiloon. Minulla ei ollut tätä kampausta tehdessä pinnejä, jolla olisin saanut suortuvan pysymään, mutta hätätapauksessa myös klemmari toimii. Life hack!

 

 Kuvat: Sarah Mekko: Gina Tricot Kengät: Sargossa/DOTSHiukset: Ribella 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *