Täydellisen (extempore) illan resepti

 

YSL Tatouage Couture

(Kaupallinen yhteistyö: YSL)

 

Mitä oikeastaan tapahtuu, kun menen offline? Kun laitan läppärin kiinni ja vaihdan vapaalle?

 

Olen aika hyvä pitämään kiinni rentoutumisesta ja pitkien viikkojen päätteeksi after workit ovat paikallaan ja sitäkin tärkeitä nollaamishetkiä.

Saan ystävistäni valtavasti positiivista energiaa ja en edes tiedä mitään parempaa pitkän duuniviikon jälkeen, kuin istua ystävien kanssa viinilasillisen (tai toisen) äärellä. Can I get an Amen?

Vaikka lähestulkoon kaikki ovat tällä hetkellä uraorientoituneessa elämäntilanteessa ja juttelemme paljon töistä, niin yhtälailla puhumme tulevaisuuden haaveistamme ja parannamme maailmaa tyttöjen-aivot-narikkaan-jutuilla.

 

YSL Tatouage CoutureYSL Tatouage CoutureYSL Tatouage CoutureYSL Tatouage Couture

 

Puheenaiheet vaihtuvat laidasta laitaan ja jos, joku saa toteuttamiskelpoisen idean loppuillaksi (esimerkiksi lähteä tuntemattoman rokkibändin keikalle Tavastialle), niin sehän toteutetaan.

Rentoutumisen merkeissä unohdan suunnitelmallisuuden ja voisin oikeastaan lyödä vetoa, että monet yhtyvät kanssani, että extempore-illat ovat niitä parhaimpia iltoja. Sellaiset, kun et tiedä yhtään mitä ilta tuo tullessaan.

 

Oman intuitionsa perässä kulkeminen on ehdottoman tärkeää, oli sitten kyse elämän isoimmista päätöksistä tai after workien jälkeisistä tunneista.

Olen viime aikoina opetellut entistä enemmän heittäytymään ja antamaan virran viedä mukanaan. Yks elämä.

 

 

YSL Tatouage Couture

 

 

TÄYDELLISEN (EXTEMPORE) ILLAN RESEPTI:

 

1. UNOHDA SÄÄNNÖT

Uuden huulipunaihastukseni, YSL Tatouage Couture -mattahuulipunan slogan sen myös sanoo: Forget the Rules! Elämme sellaista aikakautta, jossa meitä jatkuvasti rohkaistaan olemaan sellaisia kuin olemme, välittämättä siitä mitä muut ajattelevat. Siitä minäkin täällä jatkuvasti saarnaan ja haluan rohkaista kaikkia kokeilemaan omia rajojaan. Aloita pienistä jutuista ja kokeile jotain uutta, esimerkiksi uutta after work -paikkaa. Siitä se lähtee! 😉

 

2. PIDÄ AINA VARA-HUULIPUNA (TAI TOINEN) LAUKUSSASI

Puhun paljon siitä, että mukavat vaatteet ovat kaiken A ja O, mutta yhtälailla meikillä on merkitystä. Meikkaan aika lailla samalla tavalla arkeen ja juhlaan, joten tykkään vaihdella lookia erilaisilla huulipunilla. Olenkin viime aikoina viilettänyt punaa huulilla, sillä löysin kuin löysin tarpeilleni täy-del-li-sen huulipunan; sellaisen joka levittyy sekunnissa (!) ja pysyy huulilla kokonaisen työpäivän verran (!!).

YSL Tatouage Couture sopii tällaiselle tyypille, jolla on meikin korjaus viimeisenä mielessä kun ollaan viettämässä elämää.

 

YSL Tatouage Couture

 

 

3. PYSY OFFLINE

What happens after hours, stays after hours. Koko somen ei tarvitse tietää, mitä teit viime yönä. Mutta, jos äiti tai puoliso soittaa, niin siihen kuitenkin kannattaa vastata. Puhelimesta on muutenkin tullut käden jatke, joten välillä on ihan hyvä heittäytyä vapaalle myös siitä kapistuksesta. Tästä iso muistutus itselle.

 

4. ANTAUDU ILTAAN

Parhaimmat jutut tulevat eteemme, silloin kun niitä vähiten odotamme. Oli kyseessä sitten extempore-rokkikeikka tai peli-ilta lähikuppilassa (johon luonnollisesti kuuluu shotteja), niin anna mennä! Kunhan muistaa syödä hyvin ja juoda vettä, niin välttyy pahimmalta krapulalta. Jos ei, niin ihan sama: päätä, että se oli sen arvoista. Huominen on huomenna.

Elämäni hauskimmat muistot ovat aidosti niiltä illoilta, kun olen heittäytynyt avoimin mielin. Ne ovat niitä iltoja, kun puhelin on jäänyt sinne laukun uumeniin, eikä meikin leviämistä ole tarvinnut illan mittaan sen kummemmin miettiä.

 

 

Ihanaa viikonloppua tyypit! 
 

 

Kuvat: Julia Toivola

Lue myös:
Future is Female
Istuisitko itsesi viereen illallisella?

 
INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentit (4)
  1. Hei, olisiko halunnut paljastaa mikä tuo kaunis tummanpunaisen huulipunan sävy on?

    1. Uuh sun viesti on mennyt ihan ohi, pahoittelut! Tummempi puna on 09 🙂

  2. Olipa kivasti ja luonnollisesti toteutettu yhteistyö ja ihania huulimeikkejä 🙂

    1. Ihana kuulla, kiitos kiitos kiitos <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *