Teeintoilijan unelma: tee-adventtikalenteri

Kriselda

 

Hei apua tyypit! Nyt on jo joulukuun VIIDES ja vasta nyt postailen tästä upeasta joulukalenteristani!

Näin varmaan lokakuun puolella meidän lähikaupassa tee-joulukalenterin ja suunnilleen kuukautta myöhemmin sitä en enää ollut ja mua kadutti niin paljon, etten silloin ostanut sitä.

Törmäsin kuitenkin viikko sitten, eli muutama päivä ennen joulukuuta, Nougat’ssa söpöön ruotsalaisbrändin NABO:n tee-adventtikalenteriin. Ei oikeastaan tarvinnut sekuntiakaan miettiä lähteekö se mun mukaan vai ei. Kaikille tiedoksi: rakastan teetä ja meidän himan kuivakaapista on yksi hylly kokonaan omistettu erilaisille teepaketeille.

 

Tee-adventtikalenteri on ekosertifioitu ja laaduissa ollaan panostettu ympäristöystävällisyyteen. Paketista löytyy joka päivälle, joulukuun 25. asti, oma teepussi. Eniten odotan sellaisia makuja, joita en ole vielä koskaan päässyt testailemaan, kuten Vinterdrömiä ja Sötnosia :D Kalenteri on ruotsiksi ja ihan oiva tapa sivistää itseään; jokaisen pussin kyljessä on pieni inspistarina päivän teehen!

 

 

 

 

 
 

Lue myös:
Paras lahja tytölle on koulutus
Lumenen joulukalenteri

Kommentit

Teeintoilija, hah (Ei varmistettu)

Teepusseja?
Teeintoilijalle?
En ole otettu, innoissani. Ei kolahtanut.
Teepusseja, pah..!

Kriselda
Kriselda

Niin siis päivän teet ovat pakattuina pieniin pusseihin, jonka sisällä on irtoteetä. :D

Ja eikö ihminen saa olla teeintoilija, jos tykkää teepusseista? Aika teesnobbailua tuollainen ajattelu.

Tee teetä (Ei varmistettu)

Oih! Teekalenteri olis kyllä ollu ihana. Olen täysin teen juoja enkä juo kahvia ollenkaan. Vihreä tee iltapäivällä on ollut rutiini jo pitkään. Tunnustaudun kyllä vähän teehifistelijäksi, eikä mitkään keinotekoisesti maustetut liptonit kelpaa. Onneksi nykyään jo peruskahviloista saa yleensä hyvää teetä. Kannatta käydä Forsmanin teetalossa, jos haluaa ostaa hyviä irtoteitä. ️ http://www.forsman-tea.com/fi/teemyymala/

Kommentoi