Unelmien neulemekko

Kriselda Twinset

 

Tämä neulemekko todisti jälleen sen, että vaatteita kannattaa aina välillä testailla ennakkoluulottomasti, vaikka ne eivät ensisilmäyksellä houkuttele! Nimittäin henkarilla vaatteet usein näyttävät ihan erilaiselta, kun sisällä ei ole ihmistä täytteenä.

Mekko näytti ensin ihan liian pitkältä ja kapealta, mutta kun matskuksi paljastui venyvä viskoosi, niin uskalsin kokeilla sitä. Neulemekossa on myös runsaasti kangasta ja helma on aika painava, joten se oli henkarilla venynyt pitkäksi. Jouduin muutenkin kikkailemaan vyötärön kanssa, koska minulla on suhteessa vähän lyhyempi ylävartalo. Onneksi viskoosi menee pesussa vähän kasaan ja mekossa on myös jonkun verran polyesteria vahvikkeena, jolloin sen muoto säilyy. Raskaampia vaatteita, erityisesti neuleita, kannattaa säilyttää viikattuna hyllyssä.

 

Viskoosinen neulemekko, joka on kaiken lisäksi juhlava, on aika harvinaista herkkua! Puin mekon päälle ystäväni Patissen syntterille ja totesinpa vaan, että villa olisi ollut aivan liian kuuma matsku juhlakäyttöön. Mekko on aika näyttävä ja vaikka se on ihonmyötäinen, niin se on silti mukava! Ja sehän on meikäläisen pukeutumisraamatussa kaiken A&O. Ahh, mukavuus!

Mekko osoittautui oikein hyväksi juhlakumppaniksi ja siinä pystyi vetämään tanssimuuvejakin illan pikkutunneille saakka!

 

Kriselda Twinset

Kriselda Twinset

Kriselda Twinset

 
 
Kuvat: Anni.jpeg
Mekko: Twinset
Korvakorut: Gina Tricot

 

Lue myös:
Syksyn lempineule
Tästä se lähtee: pikkujoulukausi!

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

muoti paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Tähän sellainen liekki-emoji!! Vau! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *