Uusi vuosi, uusi kuntosali ja toimisto

Toimisto-2.jpg

 

Terkut uudelta toimistolta! Yksi kolmesta syksyn tavoitteista toteutui ja isoimmat kiitokset Julialle ja Saralle, kun laittoivat pyörät pyörimään tämän projektin kanssa!

Viikko ennen joulua kilisteltiin täällä ensimmäisen kerran ja olen yrittänyt olla täällä mahdollisimman paljon ennen kuukauden joogareissua Balilla.

Tila toimi ennen vaateliikkeenä, joten kiinteät kalusteet ja valaistus ovat niin sanotusti on point. Paljon peilejä ja hyllyjä. Lisäksi tila toimii varmasti loistavana paikkana, kun on blogikirppiksen aika.

Toimisto on myös ihan kiven heiton päässä kotoani ja täällä on muutenkin todella hyvä feng shui. Puhumattakaan meidän timanttisesta duuniyhteisöstä!

On äärettömän ihanaa saada työkavereita ympärilleen. Messissä 11 muuta ihanaa ja inspiroivaa vaikuttajaa: Vilma, Lauri, Veera, Kira, Mona, Carita, Johanna, Irene, Janni, Sara ja Julia. Kollegoiden kanssa tulee varmasti sparrailtua tulevan vuoden aikana kerran jos toisenkin. Ja voi Lauri! Toivottavasti hän kestää meidän juttuja 😀

 

Olen varmasti ennenkin kirjoittanut täällä, että työyhteisö merkkaa todella paljon omaan työhyvinvointiin. Kun vietämme töissä yksi kolmasosa elämästämme, on äärimmäisen tärkeää, että oma työ on a) merkityksellistä b) sitä saa tehdä hyvien tyyppien kanssa.

Loppujen lopuksi ihminen kaipaa ympärilleen muita (saman henkisiä) ihmisiä ja mikäs sen siistimpää kuin saada samanhenkisiä tyyppejä, jotka jakavat samat kiinnostuksen kohteet.

 

Uuden vuoden kunniaksi olen myös solminut sopimuksen uuden kuntosalin kanssa! Edellinen diili loppui kesällä ja koko syksyn havittelin uutta salia, jotta saisin uutta innostusta treenaamiseen. Poikaystäväni käy Fitness24Sevenissä ja saavutti kultajäsenyyden, jonka ansiosta hän sai antaa ystävälleen tai perheenjäsenelle jäsenyyden alennettuun hintaan. Meidän lähin sali on juuri rempattu ja siellä on naisille kokonaan oma puoli. En tiedä vielä mitä mieltä olen siitä. Aluksi tuo tuntui olevan todella epätasa-arvoinen juttu – miksi Suomessa on tarvetta jaottelulle? Miksi meille naisille tulee turvaton ja epämukava olo kuntosalilla, jossa on miehiä? Olen vasta kerran käynyt kyseisellä salilla, mutta varmasti tulen itsekin käyttämään tuota naisten puolta.

 

Toimisto-8.jpg

Toimisto.jpg

Toimisto-6.jpgToimisto-3.jpg

Toimisto-7.jpg

Toimisto-5.jpg

Toimisto-4.jpg

Toimisto-9.jpg

 

Niin hyvät vibat tästä vuodesta. Kyllä kelpaa palata helmikuussa takaisin Suomeen! 

 

Lue myös:
Matkalla joogaopettajaksi (osa 1)
Kolme isompaa tavoitetta syksylle

suhteet oma-elama liikunta tyo
Kommentit (4)
  1. Joogareissu Balilla kuulostaa kyllä hyvältä.Toimisto näyttää tyylikkäältä! Itsekin aloitin uudella kuntosalilla käymään vuoden alussa. https://omasali.fi/kuntosaliyrittajaksi/

  2. Nimenomaan se ”naisten puoli” ei tod näk ole sitä varten, ettei me naiset muka tunnettais oloamme turvattomaksi vaan lähinnä tämä uskonto point of view 🙂 ja se, että saa halutessaan ”oman rauhan” ja uskalluksen kokeilla mahdollisesti sinulle uusia asioita ilman, että epävarmuutesi pelkää kokeiden treenaajien katseita.. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *