Loppukesän lämpimät yöt: Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp

Rasasin La Yuqawam – Jasmine Wisp on aivan upea hedelmäinen kukkaistuoksu, ja se on päässyt oikeuksiinsa näinä elokuun lämpiminä päivinä ja öinä. Se pysyttelee ns. aikuisena tuoksuna eikä livahda ihan liian karkkiseksi, pysyttelee iholla muutaman tunnin ja jättää jälkeensä ihanan myskisen pohjan.

Rasasi: Jasmine Wisp
Jasmine Wisp: pinkin kesämekon paras kaveri!

Hedelmäiset tuoksut ovat olleet minulle oikeastaan vasta viime vuosien ”löytö”, koska pidin niitä ihan turhanpäiväisinä hyvin pitkään. Elämä kuitenkin muuttaa ihmistä ja maku muuttuu siinä mukana! Jos ennen pukeuduin pelkkiin neutraaleihin konttorisävyihin, niin nykyään vaatekaappikin on saanut paljon lisää väriä. Myös ruusu oli minulle vastenmielinen hyvin pitkään, kunnes jotain tapahtui vuonna 2020 ja aloin RAKASTAMAAN sitä! (–> Kesä tuli ja kaikki muuttui: RUUSUN AIKA!)

Jasmiinia olen rakastanut siitä lähtien, kun sain nenääni Muglerin Alienia vuonna 2013, mutta nimestä huolimatta tässä tuoksussa ei ole siitä tietoakaan. Se ei oikeastaan haittaa. Tällaisenaan Jasmine Wisp on loistava hedelmäinen ja minun makuuni kesäinen tuoksu, joka kestää iholla muutaman tunnin ja hiuksissa ainakin yön yli.

Tuoksunmetsästystä netissä

Rasasi on Yhdistyneissä Arabiemiraateissa toimiva tuoksutalo, joka on tullut minulle tutuksi sosiaalisen median tuoksuinfluenssereiden kautta. Saatavuus on valitettavasti vähän vaihtelevaa. Kuitenkin ainakin Notinolla on Rasasia ja myös tämä tuoksu saatavilla. Ostin Jasmine Wispin kokeilematta, mitä en suosittele, mutta onneksi tällä erää rakastuin. Soko-ostoksissa olisi ehkä aihetta ihan omaan postaukseensa, koska aina kaikkea ei pääse kokeilemaan…

Jasmine Wisp sopii todella hyvin yhteen pinkin kesämekon ja kirkkaan huulipunan tai muuten näyttävän asun kanssa .💋💄 Ainakin minulle tulee heti hinku laittaa korkeammat korot!

kauneus paivan-tyyli suosittelen ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *