20 minuutin pikatreeni

Kunnon Mamma

Eilen aamulla halusin tehdä kokonaisvaltaisemman kotitreenin, mutta jälleen kerran nopean sellaisen. Heti saatuani tytön päikkäreille googletin inspiraatiota pikaiseen harjoitukseen, ja päädyin lopulta seuraavanlaiseen omaan mixiin:

  • 50 x haarahyppy - sorry alakerran naapuri!
  • 20 x etunojapunnerrus
  • 40 x syvä kyykky
  • 25 x ojentajadippi (tuolilta)
  • 25 x vatsarutistus
  • 15 x sivulankkudippi (per puoli)

Ehdin tehdä juuri ja juuri kolme kierrosta 20 minuutissa. Pitkän treenitauon vaikutuksen kyllä taas huomasi: oli pakko keventää punnerruksissa (polvet maassa) ja sivulankkudipeissä (toinen polvi maassa) että jaksoin tehdä liikkeet puhtaasti. Mieluummin kuitenkin niin kuin huonolla tekniikalla, ja kyllä tästä vielä noustaan!

Tuntuiko missään? Helakka puna kasvoilla ja pullisteleva otsasuoni sen kertovat, voi kyllä! Pakko oli saada kuvaan myös nuo Legot, joiden keskelle mattoni rullasin.

 

Kommentit

S.g
Sara G

Oot ollut reipas! :) Ajattelin tänä iltana kokeilla sitä HIIT-pepputreeniä jonka postasit.. Saa nähdä selviänkö. :D

Aasara
Kunnon Mamma

Jes, anna palaa! :) Mä taidan tehdä sen kans, yritin joogaan mut ei tullut mitään kun olin katsonut ajan väärin. Pöh!

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Siis mitä, 40 kyykkyä? :D Ja teit kolme kierrosta? Mä olen ihan tosi rapakunnossa, jaksan tehdä punnerruksia (polvet maassa) 11x3, ja senkin vain ihan nippa nappa hengissä selviytyen. Eilen taas testasin, ja nyt jo tuntuu rintalihaksissa kiristystä. Mutta mä vetoan niihin seitsemään kiloon, jotka roikkuu mun vatsan kohdalla. Oma lisäpaino mukana vielä muutaman kuukauden :D

Aasara
Kunnon Mamma

Heh, toiset treenaa oman kehon painolla, sä treenaatkin kahden kehon painolla! :D Hyvä suoritushan tuo on, punnertaminen on rankkaa!

Mulle tuo kyykkääminen (ilman lisäpainoa siis) on se helpompi osuus tästä treenistä, ehkä reisistä ja peffasta löytyy mulla luontaisesti vähän enemmän potkua kuin muista kehonosista. Oonkin jotenkin aina tykännyt kyykätä kun se sujuu suht helposti. ;) Juuri nuo punnerrukset ja ojentajadipit onkin sitten se tuskaisempi osuus, aina yhtä horroria vaikka kuinka harjoittelisi... :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.