Biitsipäivä

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Täällä kotipuolessakin on ollut ihan mukavat kesäsäät, mutta tekee silti mieli palata vielä hetkeksi viikon takaisiin maisemiin eli Espanjan auringon alle, vaikka edes näin puhelinräpsyjen kautta.

Sää oli koko meidän lyhyen loman ajan aivan täydellinen, toisin sanoen aurinkoinen ja riittävän lämmin. Rantaelämää rakastavalle mamalle erityisen ilahduttavaa oli tällä reissulla se, että tyttökin oli nyt aivan innoissaan sekä rannalla olemisesta (hiekka, aallot, simpukat) että uimisesta.

Tähän mennessä hän ei ole ollut vesielementin suurin fani – juu, vauvauinnissa ei tullut käytyä – mutta liekö aika tehnyt tehtävänsä koska nyt hänestä kuoriutui varsinainen vesipeto. Oli ilo kuunnella omalta aurinkotuolilta käsin riemastuneita uudestaan isi!! ja haluan syvemmälleeee!! kiljahduksia kun mies ja tyttö testailivat rantavettä. Uima-altaalta pientä ei ollut saada viimeisenä päivänä pois lainkaan…

Vaikka rantaelämää rakastankin, järki tietysti pidettiin päässä auringon kanssa ja erityisesti tytön suhteen. Välttelimme rantaa ja uima-allasta niinä pahimpina UV-tunteina eli keskipäivällä ja alkuiltapäivästä – paitsi yhtenä päivänä, kun tyttö nukkui päikkärit normaalia aiemmin ja lisäksi sekoilimme vielä aikaeron (sen yhden tunnin…) kanssa ja löysimme itsemme rannalta ihan väärään aikaan. 😀 Varustauduimme myös hyvin: siinä missä paikalliset muksut painoivat huoletta menemään pienissä uimahousuissa, meidän pieni kalkkilaivan kapteenimme verhottiin korkeasuojakertoimellisen aurinkovoiteen lisäksi Reiman pitkähihaiseen UV-paitaan, -housuihin ja -hattuun.

Olemme muuten ostaneet oikeastaan kaikki tytön tekniset vaatteet (ulkovaatteet ja uimavarusteet) aina Reimalta. Mitoitus sattuu olemaan meidän tytölle juuri sopiva (ei liian leveä) ja laatu on vakuuttanut: kaikki haalarit ovat käytännössä edelleen uudenveroisia kovasta käytöstä huolimatta, ja uimavaatteetkin tuntuvat pysyvän hyvinä. Mitä nyt uimahousujen takapuoli nyppääntyy jonkin verran, mutta sitä ei kai oikein voi välttää, kun ottaa huomioon miten paljon sen päällä istutaan uima-altaan reunalla jalkoja polskuttelemassa… Lämmin suositus siis täältä Reiman teknisille vaatteille, niin talvi- kuin kesäkäyttöön.

Nyt toivon vielä tälle kesälle oikein kunnon helleputkea tänne meidän mökkipaikkakunnalle, jotta tuo matalaakin matalampi mökkirantamme vesi lämpenisi oikein kunnolla ja tyttö pääsisi kokemaan samanlaista uimisen iloa myös täällä. Ensi kesänä hän lienee jo niin kouliintunut uimari ettei pieni kylmyyskään enää niin haittaa. 😉

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *