Helppoa elämää: nimikointitarrat

Kunnon Mamma

Päiväkodin aloitus toi tullessaan talouteemme jälleen yhden asian, jota ilman olin tähän asti onnistunut elämään: lapsen vaatteiden nimikoimisen. 

Olin ajatellut hoitaa homman vedenkestävällä tussilla vaatteiden pesulappuihin, mutta hiukkasen haastetta aiheutti tilan puute useammissa vaatekappaleissa, vaikka tytöllämme varsin lyhyt nimi onkin. Kaikissa vaatteissa kun ei ole näin käteviä nimilappuja valmiina (miksei?!):

Rukkan sadevaatteissa on superkätevät nimilaput!

Koska olen kaikkea muuta kuin käsityöihminen, ajatus ommeltavista tai edes silitettävistä nimilapuista ei houkuttanut yhtään. Onneksi sain ystävältäni loistavan vinkin näistä Tarramonsterin nimitarroista, jotka on selvästi suunniteltu meille laiskoille käsityötaidottomille vanhemmille. Nämä ovat siis lapsukaisesi nimellä varustettuja tarroja, jotka yksinkertaisesti liimataan kiinni vaatteeseen/tavaraan/kenkään sopivaan kohtaan. Oikein kiinnittettynä (kiinnityskohdan tulee olla puhdas ja sileä, esimerkiksi juuri se pesulappu) tarrojen pitäisi kestää ihan konepesua. Täydellistä!

Me päädyimme pienimpään tarravaihtoehtoon eli Mini Pilkkuun vaaleanpunaisella pohjavärillä ja turkoosilla tähtikuviolla. Sen läpimitta on vain 1,8 cm ja se mahtuu siten esimerkiksi useimpiin pesulappuihin. 

Kiitämme:

  • Runsaasti vaihtoehtoja niin koon, muodon, värien kuin kuvien suhteen
  • Vaatteiden nimikoiminen ei voisi olla helpompaa!

Moitimme:

  • Hinta on aika suolainen, 20 tarraa taisi maksaa noin 20 euroa (auts) ja nimikoitavia vaatteita ja kenkiä olisi kyllä tätä enemmän...
  • Pitkähköä toimitusaikaa: tarrojen toimitus kesti 2 viikkoa

Hinnasta ja odottelusta huolimatta olen tarroihin enemmän kuin tyytyväinen - viimeksi tänä aamuna nimikoin kiireesti lapsen kengät päiväkodin eteisessä 30 sekuntia ennen töihin lähtöä. Siis lämmin suositus kaltaisilleni kiireisille ja ei-niin-näppärille vanhemmille! ;)

Kommentit

Ama (Ei varmistettu)

Käyhän ihmeessä katsomassa namebubbles.com. Heillä on paljon värejä, muotoja kuvioita You name it. Hintakin edullisempi ja hyvä laatu. Useampi setti tilattu jo, joten suosittelen!

Aasara
Kunnon Mamma

Hei vau, kuulostaa hyvältä! Kiitos vinkistä!

S.g
Sara G

Kiitos muistutuksesta! Nimitarrat tilaukseen. :)

Aasara
Kunnon Mamma

Hyvä hyvä! Joko Ellenin päivähoidon aloitus on pian tiedossa?

Pakko muuten sanoa että nimilapuista huolimatta sadetakki oli tänään hävinnyt päiväkodin lokerosta! :D Ehkä sie vielä löytyy...

S.g
Sara G

Juurikin toissapäivänä saatiin tieto, että ollaan saatu se paikka jota haettiin ja aloitus on 3.11. Alle pari kuukautta siis vielä nautiskellaan vapaista. :)

No toivottavasti löytyy. Inhottavaa jos heti alkaa tavarat katoaan. Apua, kuinka paljon kaikkia eri ulkovaatteita sitä pitääkin nyt ostaa. Viime vuonna vielä riitti yksi toppapuku ja pipo. 

Aasara
Kunnon Mamma

Hei hienoa! Nyt sitten vaan nautiskelette näistä parista kuukaudesta symbioosissa. :)

Ja jep, meillä ainakin on osoittautunut melkein pakolliseksi ostaa monet jutut tuplana (erityisesti  sadevaatteet ja kumpparit) koska edes takaisin raahaaminen vaan on tosi hankalaa.

Suvinen
This is our story

Mäkin sain näistä hetki sitten vasta vihiä, ihan loistava keksintö! Taidan tosin kallistua jonkun hieman edullisemman puoleen, koska 20€ paristakymmenestä tarrasta on ihan järkyttävä hinta. Mutta tarrojen kätevyyttä ei voi kyllä hehkuttaa tarpeeksi!

Aasara
Kunnon Mamma

Kieltämättä ihan törkyhinta! Tuossa ylempänä joku vinkkasikin halvemmasta vaihtoehdosta, tilaan seuraavan kerran varmaan sieltä.

Hansuli (Ei varmistettu)

On kyllä ollut hyviä tarroja! Itse maksoin Tarramonsterilla yli 100 tarran setistä 30 euroa... olikohan siellä joku sesonkilisä, kun tilasit? :(

Aasara
Kunnon Mamma

Heh, mä oon selvästi tilannut nämä ihan ylihinnalla! Huomasin vasta myöhemmin että siellä oli tosiaan myynnissä myös settejä, joissa enemmän tarroja ja yksikköhinta alempi. Kiireisenä ja laiskana taisin tilatessa klikkailla ostoskoriin vain heti ensimmäisen huomaamani vaihtoehdon. Ensi kerralla tarkkana kuin porkkana!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.