Inspiroivaa Insta-seurattavaa: terveellisten herkkujen suomalaiset kuningattaret

Kunnon Mamma

Keskiviikkoillan kunniaksi (kaikille kaltaisilleni arki-illan sohva-somettajille) ajattelin jakaa muutamia omia suosikkejani Instagramin puolelta. Seuraan siellä vaikka mitä, tyylibloggareista urheiluvaatebrändeihin, Hesarista Helsingin ravintoloihin - ja tietysti instailevia ystäviäni. Herkkusuu kun olen, yksi suurimmista inspiraation lähteistä omassa feedissäni ovat kuitenkin ehdottomasti kaikki (terveellisiä) herkkuja esittelevät tilit. 

Alla kolme omaa suosikkiani tästä kategoriasta - kaikki lahjakkaat daamit näiden tilien takana ovat muuten suomalaisia!

@MYBERRYFOREST

Valloittavan Tiinan My Berryforest -instatili on noussut nopeasti valtavan suosituksi, eikä ihme. Vegaaniherkkuihin keskittyvä tili on visuaalisesti upea: kuvat ja asettelu ovat ammattilaistasoa, reseptit kekseliäitä ja yksinkertaisesti inspiroivia. Vai miltä kuulostavat vaikka Matcha Nice Cream tai lehtikaali-kikherne -falafelit?

Tiina muuten voitti smoothieiden Suomen mestaruuden (kyllä, sellainenkin kilpailu on!) tajuttoman herkulliselta kuulostavalla Caramel Apple Pie -smoothiellaan.

*

@TERVEELLISETHERKUT

Terveelliset herkut -blogia olen seurannut jo pitkään. Nimensä mukaisesti terveellisempiä variaatioita herkuista ja herkkuruoista, ja täältä löytyy helposti ihania ohjeita esimerkiksi maidotonta, sokeritonta tai vegaaniruokavaliota noudattavalle. Uusimpina mm. maidoton ja sokeriton vanilja-lakritsasmoothie, maidoton, sokeriton ja vegaani "riisi"suklaa ja ohje myskikurpitsalle tulisella cashew-kermalla. Näitä kaikkia on ehkä pakko kokeilla...

*

@BLUEBERRYSMOOTHIES

Blueberry Smoothies -Marin smoothie-esillepanot ovat hauskimpien ja kekseliäimpien joukossa ainakin omassa instafeedissäni. Kasvispohjaisia, monipuolisia smoothieita, smoothiebowleja ja satunnaisia muita herkkuja aseteltuna upeasti - siis myös todellista silmänruokaa!

Tässä seurassa omat smoothiebowlini ja tuorepuuroni alkavat näyttää kieltämättä aika vaatimattomilta... Mutta niitäkin voi seurata Instasta (@kunnonmamma)! :D

Kommentit

Hymyileoletupea

Oi nam! Vesi herahtaa kielelle. Nuo on kyllä niin upeita ja inspiroivia :) Tuo @blueberrysmoothies oli mulle uusi. Kiitos vinkistä :)

Pakko mainita vielä tähän Virpi Mikkosen @vanelja

Aasara
Kunnon Mamma

Hei ihan totta, @vanelja kuuluu ehdottomasti myös tälle listalle! :)

Kommentoi