Laji 13: karvapallon perässä

Kunnon Mamma

Tiedättehän, kun sanotaan, että jos jotain haluaa oikein paljon, niin sen saa kyllä järjestymään vaikka olisi kuinka kiire. No, ilmeisesti minä halusin oikein paljon päästä pelaamaan tennistä. Treffasin nimittäin ystäväni tennishallilla eilen aamulla kello 6.25.

Ajattelin, että puoli kuuden herätys olisi helppo nakki. Meillä kun yleensäkin herätään ajoissa ja viime aikoina tyttö on herännyt lähes poikkeuksetta jo 5.20 (aargh, mutta ei mennä siihen nyt). Eilen hän kuitenkin - tietenkin! - nukkuikin pidempään, ja oli kyllä aika työn ja tuskan takana vääntäytyä vällyjen välistä herätyskellon soidessa...

Mutta kuten yleensäkin, kun pääsin liikkeelle, unihiekat kaikkosivat silmistä ja oli hauska päästä juoksemaan pallon perässä. Tuli kyllä taas kerran todettua, että tennis vaan on vaikea laji. Ainakin, jos sen aloittaa aikuisiällä ilman mitään aiempaa palloilulajikokemusta. Ihaillen ja pikkuisen kateellisena katselimme viereisen kentän "hiukan" kokeenempien pelaajien vaivattomanoloista pallottelua - meillä oli täysi työ saada pallo pidettyä kentän rajojen sisäpuolella! 

Tunnin puolivitsikkään pallottelun jälkeen oli mahtavaa palata kotiin juomaan kahvia, päivän treenit jo hoidettuna. Aamuliikunta on ihan parasta!

Reippaat tennismimmit ja suloiset pallokoirat

facebook / bloglovin

Kommentit

juliaqewr (Ei varmistettu)

IHanaa, missä Helsingin kantakaupungissa on tennishalli? Onnistuuko vuorojen varaaminen helposti ja muistatko paljonko kerta maksaa? :)

Aasara
Kunnon Mamma

Olen käynyt tuolla Taivallahden tenniskeskuksessa, siis Töölössä. Tykkään! Vuoroja saa helposti näin kesäaikaan, mutta talvikaudella vakkarivuorot ovat päällä ja silloin yleensä saa vuoron vaan myöhäisellä illalle jos ollenkaan. Nyt siis kannattaa mennä kun pääsee! :) Kenttävuokra taisi olla 24€.

Nina Enroth

Hyvä meininki! Itsekin aloitin tenniksen aikuisena ja huh, että se onkin vaikeaa. Hauskaa kyllä, ainakin useimmiten. Jos ei ota itseään liian vakavasti.

Kävin kaverin kanssa kerran viikossa aamupelailemassa yhden kauden. Yllärinä sitten satunnaiset iltatunnit sujui tuhat kertaa paremmin kuin seiskalta aamulla, vaikka aamuvirkku olenkin :D 

Aasara
Kunnon Mamma

Kieltämättä sitä ei heti aamusta ole vielä ihan parhaimmillaan... ;)

Ja nimenomaan hauskaa tennis on! Just sellaista, että ei edes huomaa urheilevansa kun keskittyy niin täysillä osumaan palloon. Ihan parasta. Vielä hauskempaa se kyllä olisi, jos olisin edes vähän parempi - täytynee katsella jotain yksityistunteja tai muita että peli vähän paranee. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.