Liikutuslaukku

Kunnon Mamma

Tuli ostettua asia, jossa tiivistyvät juuri tämän elämäntilanteen haikeansuloiset tunnelmat. Nimittäin tytölle oma reppu.

Hakusessa oli uusi hoitolaukku, kun edellinen ei rattaita vaihdettuamme enää istunut nätisti uusien, isompien kärryjen aisalle, ja totta puhuakseni olin muutenkin koko hoitolaukkuelämäni eli vajaan puolentoista vuoden ajan etsinyt syytä päästä mokoma vaihtamaan. Olin tilannut sen netistä ja vasta viikkoja laukun saapumisen (ja päivittäisen käytön!) jälkeen huomannut, että eihän tämä ollutkaan se laukku jonka yritin tilata. Malliesimerkki yövalvomisen ja hormonihuurujen vaikutuksesta aivotoimintaan...

Muitakin muutostarpeita oli: halusin laukun, joka olisi riittävän pieni mahtuakseen vaivatta myös matkarattaiden alakoriin, ja mieluimmin sellaisen, jolla olisi pitkä käyttöikä myös myöhemmin tytön itsensä käytössä. Pikkuinen reppu vaikutti siis parhaalta vaihtoehdolta, ja pohdiskelin pitkään suosittua mini-Kånkenia jossain herkullisessa värissä.

Bongattuani kuitenkin Sara G:n blogista Elodie Detailsin Back Pack Minin suloisessa salmiakkiruutukuosissa aloin tutkailla sitä varteenotettavana vaihtoehtona. Pehmustetut olkahihnat ja aitonahkaiset yksityiskohdat varmistivat valinnan, ja klikkailin repun kotiin.

Ja miten tyytyväinen olenkaan ollut! Reppu on juuri niin kaunis kuin ajattelinkin, mahtuu vaivatta myös niiden pienempien eli matkarattaidemme tavarakoriin ja vetää yllättävän paljon tarpeellista tavaraa: kuvaushetkellä repussa olleet vaihtovaatteet, pari vaippaa, juomapullo, eväsrasia, välipalapussi, lelu, pieni harso ja nenäliinapaketti täyttävät repun vain noin puolilleen.

Sisäpuolelta löytyy oma tasku juomapullolle, joka on vuoritettu eristävällä materiaalilla, ja se tuntuu toimivan ihan hyvin. Parin tunnin testijakson aikana hellepäivänä mukana ollut maito pysyi ainakin ihan kohtuullisen viileänä. Lisäksi repun mukana tulee pikkuruinen istuinalusta (musta lätkä kuvassa), jää nähtäväksi kuinka paljon käyttöä sille myöhemmin tulee.Tämän repun kanssa tyttö aloittaa sitten huomenna maanantaina päivähoidon, voi jännitys sentään!! Luulin olevani valmistautunut, mutta veikkaanpa että aamulla olo on vähintäänkin liikuttunut. Onneksi meillä on hyvää aikaa harjoitella päikkärieloa ennen syyskuista töihinpaluutani. Wish us luck!

 

Kommentit

@minajamorris (Ei varmistettu)

Hieno reppu! Mekin hankittiin just se mini-kånken Stellalle :) Kivaa ensimmäistä tarhapäivää, kerrohan sitten miten meni!

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos, raportti seuraa varmasti! Ja hei kerrankin meidän lapsilla(kin) ei ole ihan samat kamat! :D

Suvinen
This is our story

Onnin aikana en ole huolinut ollenkaan perinteistä hoitolaukkua, vaan rattaissa on roikkunut suuri käsilaukku. Nyt vaipat ja muutama vaihtovaate on lähinnä kulkenut mukana kangaskassissa, jonka esikoinen antoi äitienpäivälahjaksi. Siihen on taiteiltu prinsessa ja kukkia - täydellinen kapsäkki siis! :)

Voi nyyyyyh, paljon nessuja sitten hoitopaikkaan mukaan! <3 Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja tuntuu sitten hyvältä lähteä ekana päivänä töihin (iiiiik!). :)

Suvinen
This is our story

Ai niin; IHANA reppu!

Aasara
Kunnon Mamma

Niin mustakin! :)

Aasara
Kunnon Mamma

Ooh, täydellinen "hoitolaukku" teillä kyllä! :)

Nessuja ei ekana hoitopäivänä tarvittu (ehkä siksi että olin koko ajan siellä mukana :D) mutta pakko tunnustaa, että katsellessa tytön leikkejä päivähoitopaikan lattialla ja nimikoituja pyyhettä, kaappia ja sänkyä, hetkeksi iski PANIIKKI: mitä mä oikein olen tekemässä!? Tänään toisena päivänä tyttö oli kuitenkin jo paljon ekaa päivää reippaampana menossa mukana ja äidistäkin homma tuntui paljon helpommalta. :)

Töihin paluu onkin sitten oma juttunsa, onneksi siihenkin on vielä muutama viikko aikaa valmistautua!

S.g
Sara G

Tätä reppua en kyllä vaihtaisi mihinkään. Ollut yksi parhaimmista hankinnoista vauvalle. Niin kätevä, tyylikäs ja täydellinen. ;D 

Ps. En todellakaan tiennyt, että tuo väliseinä on pyllynalusta! Kiitos tästä. :)

Aasara
Kunnon Mamma

Niin on! Tänään taas mietin, miten täydellinen se onkaan. :D

Ja aina voi oppia jotain uutta! ;) Totuuden nimissä en mäkään olisi tajunnut jos en olisi lukenut sitä nettikaupan esittelytekstistä...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.