Marraskuun mukavimmat

Kunnon Mamma

Tiedän, että kuukautta on kulunut vasta neljä päivää, mutta rohkenen silti listata marraskuun mukavimmat jutut jo nyt. (Tosin pidätän oikeuden täydentää listaa jatkossa.)

♥  Modern Familyn kuudennen kauden jaksot tulivat Netflixiin! Parasta rentoutusviihdettä arki-iltoihin ja tarpeeksi lyhyet jaksot, jotta pääsee ajoissa nukkumaan. ;)

♥  Tämä sää! Kuin kesällä konsaan: päivälämpötila taitaa pyöriä samoissa lukemissa kuin viime kesäkuussa - mitä nyt aurinko paistaa enemmän. Eilen kävelin nilkat paljaana pt-treeneihin. 

♥  ...joista puheen ollen: loistotreeni pt:n kanssa! Kohteena oli vieläpä inhokki osa-alueeni eli keskivartaloharjoitukset.

♥  Meillä on nukuttu pitkään! Ja kun sanon pitkään, tarkoitan seitsemään. Kerran jopa kahdeksaan. (Meinasin myöhästyä töistä kun en hämmästykseltäni tajunnut herättää nukkuvaa ipanaa ajoissa.) Tämä on oikeasti aika iso muutos lapselle, joka ensimmäisen reilun vuoden ajan heräsi melkein joka aamu viideltä... Ja vielä isompi muutos sen lapsen vanhemmille! Joudumme virittämään herätyskellot aamuiksi, ihan hassua.

♥  Samainen lapsi keksi yhtenä päivänä alkaa kutsua miestä hänen etunimellään normaalin "isin" sijaan. Se kesti onneksi vain vähän aikaa, mutta oli sitäkin vitsikkäämpää! Perheen sisäisiin keskusteluihin tuli äkkiä aivan uusi, virallisempi sävy. :D

♥ Ja lopuksi: tein yllättävän mutta ehkäpä nerokkaan hankinnan talvisten leikkipuistokeikkojen varalle: ostin toppahousut! Sellaisia en olekaan omistanut sitten lapsuuden, mutta nämä näissäkin kuvissa näkyvät Haglöfsin versiot olivat ihan nappivalinta: kapeat, simppelit ja siistit. Niin ja lämpimät - leutona marraskuisena iltapäivänä vähän liikaakin, mutta odottakaas kun tammikuinen viima puhaltaa ja seison hiekkalaatikon reunalla jo toista alkavaa tuntia...

Toivottavasti teidänkin marraskuu on alkanut mukavasti! :)

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Pakko kommentoida: a) Mä kanssa pienenä kutsuin molempian vanhempia etunimeltä, en tiedä miksi. Piti ihan tarkotuksella opetella joskus koululaisena puhumaan iskästä ja äidistä, että kaverit tajuaa kenestä on kyse. :D b) Totta kai talvella pitää olla ulkoillessa toppahousut. Kuka muka kuvittelee pärjäävänsä ilman? Helsinkiläiset joiden mielestä on noloa näyttäytyä muissa kuin fakuissa?? :DDD

Aasara
Kunnon Mamma

Haha, mulle ei ole jotenkin tullut mieleenkään koko toppahousut! :D Oon vetänyt talviulkoilut varmaan jollain goretex-housuilla ja kerrastoilla - se on tuntunut riittävän kun pysyy liikkeessä, mutta nyt kun joutuu enemmänkin seisoskelemaan siellä leikkipuistossa niin topatut on varmaan aika must. Tai voihan siellä leikkipuistossakin vetää jotain jumppaa... :)

Kyllä munkin kaveripiirissä oli niitä jotka kutsui vanhempia aina etunimellä - me ollaan vaan alusta asti puhuttu äidistä ja isistä niin oli hassua kun tyttö yhtäkkiä keksi että isillä on joku toinenkin kutsumanimi jota voi käyttää! :D

Kommentoi