Mitä ajattelin tänään

Kunnon Mamma

Olemme autossa matkalla Tampereelle anopin hoteisiin. Pimeällä moottoritiellä on aikaa ajatella, joten ajattelin listata sekalaisen viikon loppupuolen kunniaksi sekalaisen kokoelman ajatuksiani viime päiviltä (kuvituksena yhtä sekalaisia kuvia puhelimestani). 

Olen esimerkiksi miettinyt...

...voiko parsakaalia syödä liikaa (lapsi)? Tyttö vetäisi vaikka kokonaisen parsakaalin, jos antaisin. (Hän ei selvästikään ole supermaistaja.)

...voiko suklaata syödä liikaa (minä)? Tähän valitettavasti tiedän vastauksen. Olemme jotenkin ajautuneet miehen kanssa siihen, että meillä on kotona ihan koko ajan suklaata. Tai jätskiä. Ja jos niitä on, niitä syödään. Nyt sanoin, että tämän on loputtava - meille ei osteta enää herkkuja kotiin! Mistä pääsenkin seuraavaan aiheeseen...

...että vaikka ajattelen meidän syövän pääasiassa terveellisesti, lahjomaton todistaja eli puhumaan oppinut lapsi on narauttanut meidät jo muutaman kerran. Yhtenä iltana tilasimme pizzaa Woltin kautta, mitä teemme tietenkin vain aniharvoin. Paitsi että pizzalaatikot nähdessään tyttö alkoi innoissaan pomppia ja hoki "pitsa, pitsa!". Toinen kerta oli tänään kun nappasin hedelmäkorista mandariinin. Tyttö osoitti sitä ja huudahti "pulla!!".

...että silmä tottuu näköjään ihan kaikkeen. Myös niihin viiteen kirkkaanvihreään muuttolaatikkoon, jotka ovat edelleen purkamatta (minulla on hyvä syy! Niille tavaroille ei ole tilaa, ennen kuin saamme aikaiseksi ostaa keittiöön jonkinlaisen astiakaapin...). Oikeasti melkein hämmästyin kun ystäväni huomautti asiasta meillä käytyään. Minulle ne ovat jo osa sisustusta... Ja kätevää laskutilaa esimerkiksi isoille talouspaperi- ja vaippapakkauksille. Sisustuslehtiainesta, tiedän.

...miten hauskoja vapaita perjantaita tytön kanssa vietämmekään! Tänään kävimme kaupungilla asioilla, katsomassa Stokkan jouluikkunaa ja vielä sushilla. Tyttö söi omat ruokansa ja lisäksi puolet minun sushiannoksestani - miksi en ole vieläkään oppinut tilaamaan itselleni isompaa annosta? 

...että meille taitaa olla kasvamassa aikamoinen tahtodaami. Sanavarastoon on viime viikkoina tullut uutena sana "itse" ja se on myös jatkuvassa käytössä... Äiti ei saisi auttaa pukemisessa, hampaiden pesussa, portaiden kävelyssä... En malta odottaa sitä varsinaista uhmaikää!

...että kyllä on elämä muuttunut lapsen saamisen jälkeen. Ennen olisin raskaan työviikon päätteeksi kellahtanut sohvalle viinilasin kanssa ja miettinyt että kyllä on rankkaa, huh huh, mutta onneksi on perjantai. Nyt seisoin viideltä pimeässä, tihkusateisessa leikkipuistossa ja ajattelin silti, että onneksi on perjantai.

Leppoisaa viikonloppua!

Kommentit

Hymyileoletupea

Toi suklaajuttu kuulostaa joteskin tutulta....  + nyt mä olen keksinyt tehdä ite salmiakkifudgea, joka ei tosiaankaan oo mitään terveys-raakaversiota, vaan ihan sitä itteensä eli tuhottomasti sokeria. Sitä sitten napsitaan joka välissä pala tai pari tai kolme.... teen jo mielessäni uudenvuoden sokerilakkolupauksia :) 

Ja silmä tosiaankin tottuu kaikkeen. Meilläkin on eteisessä ollut noita muuttolaatikoita jo pienen iäisyyden. Kumman toimivaa laskutilaa tosiaan :D 

Aasara
Kunnon Mamma

Hyvä etten ole ainoa noiden muuttolaatikoiden kanssa! :D

Se napsiminen on muuten pahinta itsensä huijaamista ainakin mun kohdalla, joka kerta sitä ajattelee että "otan tästä nyt vaan palan tai pari" mutta sitten niitä "muutamia paloja" kertyykin vähän liian monta... Pakko saada kyllä joku roti tähän hommaan!

Hymyileoletupea

Niin onkin saatava! Perustetaan joku vertaistukiryhmä. Anonyymit napsijat :D

Aasara
Kunnon Mamma

Oon niin mukana! :D

Karoliina/Candyontherun (Ei varmistettu) http://www.candyontherun.blogspot.fi

Voin niiiiin samaistua tohon suklaajuttuun!! Voi apua...meillä ihan sama tilanne! Mun entinen hyvä itsekuri on tipotiessään (okei..se oli tipotiessään jo raskauden aikana..), mutta nyt kun kotona on koko ajan jotain herkkuja, kiitos ihanien sukulaisten, jotka kantoi niitä meille kassikaupalla (en liioittele), kun tulivat katsomaan vauvaa..Jotain ryhtiliikettä pitää kyllä ottaa jossain vaiheessa..ehkä viimeistään sitten tammikuussa, kun koko muu Suomikin ottaa sen ryhtiliikkeen, haha! Kivaa viikonloppua :)

Aasara
Kunnon Mamma

Ah, se ryhdistäytyminen on kyllä niiiiiin vaikeeta jos herkut huutelee kaapissa. Ja sitten jos on vielä vähän poikkeustilanne (esim. pikkuvauva ja yövalvomiset...) päällä. Ei siitä kannata liikaa stressatakaan! Ihanaa viikonloppua! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ääh miten hyvälle tuulelle tulin tällasesta tavallisesta arkisesta, silti onnea huokuvasta postauksesta! :D

Aasara
Kunnon Mamma

Ihana kommentti! Kiitos aamun piristyksestä. :)

morning glory
Morning Glory

Ihania ajatuksia <3 Tiedätkö mitä lähtisin nyt sulle ehdottamaan jätskin ja suklaan tilalle.. No sitä teetä ja voileipiä tietty :D

Aasara
Kunnon Mamma

Haha no tietty! Muutamana iltana on muuten tullut tehtyä teet ja voikkarit, ja joka kerta oot ollut mielessä! :D Täytyy nyt vaan keskittyä vielä enemmän niihin jatkossa...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.