Poweria kevätlenkeille - Nike Air Max Thea

Kunnon Mamma

Sää täällä meilläpäin on ollut viime viikkoina melkein käsittämättömän harmaa. En varsinaisesti ole mikään meteopaattimutta odottelen jo kovasti kevätaurinkoa - jota muuten tälle(kin) päivälle luvattiin, mutta huonolta näyttää!

Jotain häikäisevän kirkasta tänään silti löytyy: hankin kevätlenkkejä vauhdittamaan uudet lenkkarit, Niken sokaisevan pinkit Air Max Theat. Todennäköisesti kevään tulevat juoksulenkit (kyllä, olen toiveikas!) taitan vielä hyväkuntoisilla ja omaan jalkaan supermukavilla Asicseillani, mutta nämä sähäkät söpöläiset pääsevät antamaan potkua päivittäisille kärrykävelyille. 

Tämä paksupohjainen lenkkarimuoti oli muuten taas yksi niitä juttuja, joista ajattelin että ei vaan nappaa. Mutta kuten niin usein ennenkin, kun niitä kuvia ja tyylejä tuijottelee blogeissa ja kadunvarsilla, alkaa yhtäkkiä aiemmin ihan oudolta näyttänyt juttu tuntuakin aika kivalta. Ja näissä Theoissahan nuo korokepohjat ovat vähintäänkin maltilliset - siis juuri riittävät meikäläiselle.

Mitäs tykkäät, kivat vai kököt? Entä nappaako tämä muhkea lenkkaritrendi ylipäätään?

Kommentit

S.g
Sara G

Aivan upeat! :)

Aasara
Kunnon Mamma

Jee, kiva että tykkäät! Mustakin ne on aika ihanat :D

Oddandimperfect

Nyt iski pahemman puoleinen lenkkarikateus. :)

Aasara
Kunnon Mamma

Mitämitä, sullahan on ihan mielettömän ihanat turkoosit lenkkarit esittelyssä viimeisimmässä postauksessa! Ei mitään syytä kateuteen. :D

Intended Mum

Vau mageet! Voi kun omana aktiiviaikanani (yli vuosikymmen sitten) lenkkarit ja ylipäänsä treenimuoti olisi ollut edes puoltakaan niin cool ja hot kuin nykyaikana! :)

Aasara
Kunnon Mamma

Kieltämättä nykyisin on aika ihanaa, kun treenivaatteet on niin "in" muussakin muodissa ja niiden suunnitteluun (niin tekniseen kuin ulkonäköön) selvästi panostetaan. Mikäs sen parempi liikuntamotivaattori kuin kivat treenivermeet. ;)

#MOMFIE

Tää on mun mielestä paras trendi aikoihin. Oma pukeutuminen on usein aika pelkistettyä, mustaa ja valkoista, mutta treenivaatteissa saa revitellä väreillä. Ihan eri fiilis ja motivaatio treenata kun releet on päheet :D

Aasara
Kunnon Mamma

Totta! Mun muu vaatekaappi on täynnä harmaata, onneks treenivaatteissa uskallan vähän revitellä. :)

#MOMFIE

Törkeen siistin väriset! Kuin karkkia silmille :) Paksuista pohjista en niin välitä tai ainakaan vielä ole päässy tähän muotiin mukaan (tuun itsekin aina vähän myöhäisheränneenä muotijuttuihin), joten en sano ettenkö itsekin hommais jossain vaiheessa. Mut väri on ihana.  

Aasara
Kunnon Mamma

Mustakin toi väriyhdistelmä on ihana! Ja mä oon tosiaan kans aika myöhäisherännäinen yleensä kaikissa trendeissä. Yleensä oon mukana vasta kun joku juttu on jo ihan mainstreamia ja trendikkäämmät tyypit kattelee jo ihan jotain muuta.

Elisa / @minajamorris (Ei varmistettu)

ihanat! Mäkin meinasin ostaa tollaset möhkäleet (kylläkin mustaharmaana), mutta aloin pihistelemään kun oli vähän kalliit. Mutta on ne kyllä kivat!

Aasara
Kunnon Mamma

Onneks mullakin on nyt jotain uutta kivaa meidän yhteiskärrylenkeille kun sulla on ne uudet superhienot rattaat! :D

Vik (Ei varmistettu) http://oikeushyvaanoloon.blogspot.fi/

Onpa hyvännäköiset ja pirteät lenkkarit.

Viktoria (Ei varmistettu)

(Häikäistyin lenkkareista niin, että en osannut nimeäkään kirjoittaa... :D)

Aasara
Kunnon Mamma

Hahaa! :D Toivottavasti mä en sokaistu lenkkipoluilla niin että kompastun omiin jalkoihini... ;) Mut kiva että tykkäät!

Intended Mum

Voi iiiks - kävin tänään San Fransiscon Niken myymälässä ja mitä kaikkea ihanaa siellä olikaan! Piti ostaa vain iisimmat tennarit  (joita voisin käyttää reissussas myös golfkenkinä), mutta mukaan lähti myös parit kapritrikoot, pinkki side tie hihaton ja treeniliivit... Ja niin monia muita herkullisen värisiä huppareita, hihattomia, jne. jne. jäi hyllyille huutelemaan. :)

#MOMFIE

Mä olen myös käynyt kyseisessä myymälässä samassa paikassa kuolaamassa sporttikamoja kun oltiin viime talvena siellä reissussa. Kohta oon lähdössä Saksaan ja siellä pääsee taas Nike maailmaan. Pitäis kieltää lompakon nimissä tollaset megamyymälät :D

Aasara
Kunnon Mamma

Oooh, en uskalla edes kuvitella niitä kaikkia Ameriikan ihanuuksia! Eihän tollasesta kaupasta voi poistua vaan yhden tennariparin kanssa...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.