Syysillan ihme

Kunnon Mamma

Tiedättekö sen tunteen, kun tulee rättiväsyneenä kotiin pitkän työpäivän jälkeen. Puuhailee lapsen kanssa, laittaa ruokaa ja pesee pyykkiä, valmistautuu seuraavaan päivään. Syöttää lapselle iltapuuron ja viimein istahtaa sohvalle... viideksi minuutiksi, kunnes on aika lähteä salille. Pimeään, tuuliseen syysiltaan.

Eilinen pt-tapaamiseni oli normaalia myöhempään, vasta kahdeksalta. Vitsailin ystävälleni vain puolileikilläni, että näinköhän jaksan edes valvoa niin myöhään! Viime aikojen kiireiden seurauksena olen nimittäin iltaisin jo todella aikaisin aivan valmista kauraa unille. Niinpä pitkän päivän kaikkien velvollisuuksien jälkeen maailman vähiten houkutteleva asia oli vetää taas takki niskaan ja suunnata treeneihin. (Maailman eniten houkutteleva asia olisi tietysti ollut jäädä sohvalle koomailemaan Netflixin pariin.) Mutta lähdin kuitenkin, tietysti, se hyvä puoli on ennalta sovituissa tapaamisissa.

Ja niin tapahtui syysillan ihme: viidentoista minuutin kävely Fredaa pitkin salille karkotti väsymyksen, virkisti mielen - ja kävi passelisti kevyestä alkulämmittelystä salitreenille. Pimeys ei tuntunut enää yhtään niin pimeältä siellä katulamppujen ja valaistujen ikkunoiden alla, kauniisti kellastuneiden lehtien keskellä. Sohvalta sitä ei näe, se piti lähteä ulos asti toteamaan.

Tästä havainnosta reipastuneena päätin hankkia pitkästä aikaa oikein kunnon talvijuoksuvarusteet, ettei juoksukausi tyssäisi kuin seinään pimeyden ja kylmyyden lannistamana. Siitä lisää myöhemmin, nyt viimein sitä hyvin ansaittua sohva-aikaa ja eilisestä kipeiden lihasten putkirullailua.

Reipasta loppuviikkoa - ulkoillaan, vaikka on pimeää!

Kommentit

Karoliina/Candyontherun (Ei varmistettu) http://candyontherun.blogspot.fi

Niinhän se on, että se ensimmäinen askel (sohvalta ylös ja/tai ovesta ulos) on yleensä treenin suhteen se vaikein! Ja vaikeammaksi se vaan muuttuu nyt pimeillä keleillä! Itsensä motivoimiseen pitää käyttää ihan uusia keinoja, ainakin mun! Hyvin siis tsempattu :) Ja joo, kunnon varusteet on kyllä tosi tärkeät talvella, jotta saa sen pyllyn raahattua sinne lenkille!! Kivaa viikonloppua :)

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos! Uudet varusteet toimii aina loistavana motivaattorina mun kohdalla, niin höpsöä kuin se onkin. :) Ja ihan erityisesti nyt kun pitää saada itsensä ylös ja ulos pimeyteen ja kylmyyteen!

Ihanaa viikkistä myös sinne, ties vaikka teillä tapahtuisi jotain jännittävää... ;)

Saranda
Tyhjä ajatus

Jee ihan mahtava asenne! :) Kunnon juoksukamat on täälläkin ostoslistalla - varusteiden puute olisi naurettava tekosyy lopettaa talveksi lenkkeily. Tsemppiä treeneihin jatkossakin! :)

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos ja samoin! Ja jep, huono tekosyy mutta ihan liian toimiva - siispä varusteet kuntoon!

Elisa / @minajamorris (Ei varmistettu)

Jes, haluan! Ja vähän tarviinkin, koska oon ollut ainakin kolme vuotta ilman mitään suojia. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.