Terveisiä periltä

Kunnon Mamma

(Puhelin)kuvaterveiset Miamista! Pääsimme kuin pääsemmekin lopulta perille, vaikka lauantaiaamuna sen etukäteen pelätyn 11 tunnin päivälennon alkaessa se tuntui vielä mahdottomalta ajatukselta...

Lento meni kuitenkin lopulta varsin mallikkaasti. Tytöllä oli ensimmäistä kertaa koneessa ihan oma paikka (koska hän ehti täyttää 2 juuri ennen matkaa), mikä toi ihan mukavasti lisätilaa revohkallemme. Tärkeämmäksi kuitenkin osoittautui jälleen hyvin tehty paikkavalinta - mies oli viisaudessan varannut etukäteen meille paikat ensimmäiseltä riviltä, jossa jalkatilaa oli normaalia enemmän. Tätä tilaa tyttö käytti kaikkein eniten, suurimmaksi osaksi leikkimiseen mutta myös nukkumiseen. Päiväunia hän veteli kokonaiset kolme tuntia lattialla maaten - allaan kaksi vilttiä ja kolme tyynyä, ja vielä yksi viltti peittonaan. Voitte uskoa, että me vanhemmat olimme tyytyväisiä näin pitkästä hengähdystauosta!

Aikaerostakin on selvitty yllättävän helpolla. Ekana aamuna tyttö heräsi neljältä, mutta jo toisena yönä pääsimme ihan normaaliin rytmiin kiinni - kahdeksalta nukkumaan ja aamulla herätys vasta vähän ennen kahdeksaa. Loistavaa!

Eilinen eli ensimmäinen kokonainen lomapäivä vietettiin rannalla ja uima-altaalla. Sää oli sopivasti puolipilvinen-pilvinen, mikä sopi meille paremmin kuin hyvin - ei tarvinnut varoa aurinkoa hysteerisesti vaan lapset saivat melskata hiekan ja veden kanssa sydämensä kyllyydestä.

Tänään olemme hoitaneet juoksevia asioita - onnistuimme lähtemään matkaan ilman matkarattaita (niitä älyttömän hyviä BabyZen Yoyojamme, voi kurjuus!), tytön peittoa ja tyynyä, minun bikineitäni... Kaikkea onneksi saa kaupasta. Nyt lapset nukkuvat päiväuniaan ja niiden jälkeen suuntaamme loppupäiväksi Lincoln Roadille kiertelemään vähän kauppoja ja syömään. 

Ihanaa viikkoa kaikille! Ja hei, heittäkäähän hyviä Miami/Key West/Fort Lauderdale -vinkkejä kommenttiboksiin, jos tulee mieleen. :)

Kommentit

Intended Mum

Vauuu, ihanaa lomaa sinne! Mun vinkit lyhykäisyydessään on Sawgrass Mills - outlet mall ja sitten tietty sinne Evergladesille katsomaan alligaattoreita!

Key Westissä en ole koskaan käynyt, joten käykää katsomassa ja laita postausta! ;)

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos! Sawgrass Mills on ohjelmalistalla, siellä käytiin viimeksikin - ja pitääpä ottaa harkintaan myös tuo alligaattorien katselu vaikka äkkiseltään kuulostaa aika jännittävältä :D

I love mondays

Oo Miami on mun lempikohde!! Haaveilin talvilomasta sinne mutta mies pisti kampoihin, vauva&taapero combo 11 h lennolla olis voinu kyllä olla liikaa.. Mut joskus vielä! Key west on nätti ja helppo kävellä ympäriinsä. Ja ajo sinne on todella hieno! Nauttikaa! 

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos! Juuri tänään saavuttiin Key Westiin ja ajomatka oli kyllä todella upea. Tosin pitkähkö noiden kahden naperon kanssa.. Mutta siitä selvittiin. ;)

Ja joo, lentomatka taaperon JA vauvan kanssa kuulostaa kyllä liian hc:ltä! :D

Karoliina/Candyontherun (Ei varmistettu) http://www.candyontherun.com

Ihanaa, että matka meni hyvin ja haha, onneksi sieltä tosiaan saa kaikkea! :) Kivaa reissun jatkoa! Mun vinkit taisi jo tulla kerrottua! :)

Aasara
Kunnon Mamma

Kiitos ja kiitos hyvistä vinkeistä! Ne on luettu tarkkaan ja talletettu :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.