Uuden vuoden mini getaway

Kunnon Mamma

Hyvää uutta vuotta! 

Me suuntasimme juhlimaan vuoden vaihtumista minilomalle Tahkolle ystäviemme kanssa. Meidän perhe valitsi tällä kertaa kulkupeliksi lentokoneen ja kieltämättä 45 minuutin lento tuntui aika miellyttävän lyhyeltä 6 tunnin ajomatkaan verrattuna... ;)

Lyhyen loman ensihetkiin on mahtunut niin vuodenvaihteen juhlintaa kuin muutamia laskujakin. Ahkerasta lumettamisesta huolimatta vasta muutama rinne on täällä toistaiseksi auki, mutta ne riittivät meidän seurueellemme varsin hyvin uudenvuodenpäivän muutaman tunnin laskurupeamaksi. Pitkän tauon jälkeen (olen viimeksi käynyt laskemassa viime helmikuussa Ylläksellä) reidet olivat aika hapoilla jo ekan laskun jälkeen - jotenkin aina pääsee unohtumaan, että laskeminen on ihan kunnon urheilua..!

Parasta tässä lomassa on tietysti se, että olemme täällä rakkaiden ystäviemme loistavassa seurassa. Meillä on ollut ihanana perinteenä käydä porukalla reissussa kesäisin, kuten viime kesänä Kroatiassa, ja olen tosi iloinen että saimme nyt tällaisen lyhyemmänkin reissun järjestettyä. Yhdessä tekeminen ja syöminen on vaan niin parasta! Tyttökin sai mukaan samanikäisen parhaan kaverinsa.

Nyt löysäilemme koko porukka verkkareissa sohvalla laskupäivän ja saunan jälkeen, laseissa on punaviiniä, lapset nukkuvat ja lasagne odottaa ottajaansa. Tämä vuosi alkaa aika mainiosti!

Kommentit

morning glory
Morning Glory

Kuulostipa ihanalta ja hyvin samanlaiselta uudeltavuodelta kun meidänkin :) Ja voi ei noi kuvat saa kyllä aikaiseksi sellaisen laskukaipuun että!

Aasara
Kunnon Mamma

Muakin oikein laskukärpänen puraisi taas, pakko päästä pian uudelleen mäkeen. Se on vaan niin hauskaa hommaa! :)

morning glory
Morning Glory

No se on! Mutta musta on tullut vaan niin arkajalka että se homma pelottaa mua nykyisin ihan hirveesti :D

Aasara
Kunnon Mamma

Hehee, no tiedän kyllä tuonkin tunteen. Varsinkin ekat laskut on aina aika jännittäviä ja pelaan kyllä koko ajan niin varman päälle! Oikein kauhulla mietin sitä kun lapsena käytiin laskemassa metsäreiteillä ja vaikka missä...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.