Viikonloput ennen ja nyt

Kunnon Mamma

Ihanaa lauantaita! Kello ei käy vielä edes kahtatoista, mutta me ollaan ehditty jo vaikka mitä. Herätty aikaisin (joka tietysti mahdollisti tämän kaiken ehtimisen) kun pieni nuhanenä päätti että aamu on koittanut, tehty vähän kotipuuhia, pakattu mökkikamat ja käyty Stokkalla katsastamassa valaisintarjontaa. Se alkaa olla todellakin ajankohtaista nyt kun uuden kodin remontti alon loppusuoralla. Muutama ehdokas löytyi mutta ihan täyttä varmuutta en saanut vieläkään, äh.

Mietin siellä Stokkalla pyöriessäni, että ehkä eniten tämän lapsiperhearjen ero siihen "entiseen elämään" näkyy juuri viikonlopuissa. Ennen tytön syntymää olisimme varmasti nukkuneet pitkään, lähteneet ehkä jonnekin kiireettömästi brunssille ja haahuilleet sitten tuntikaupalla keskustan sisustusliikkeissä uuden kodin hankintoja suunnitellen... Kieltämättä välillä kaipaan niitä kiireettömiä viikonloppuja kun sai keskittyä vain omaan mukavuuteen.

No, hauskaa meillä tietysti on nytkin vaikka erilaista kuin ennen. Ajelemme parhaillaan mökille, tyttö tuhisee päiväuniaan takapenkillä. Jos vaan nyt onnistun välttymään tuolta hänen flunssaltaan, niin luvassa olisi lenkkiä sekä tänään että huomenna. Juoksu on kulkenut viime kerroilla niin mukavasti että odotan noita jo oikein innolla.

Niin, ja jotkut asiat sentään tuntuu pysyvän muuttumattomana, vaikka arki muuttuukin - smoothiet aamupalaksi. Puolukan paras satokausi alkaa olla käsillä, joten pyöräytin aamulla ihanan kirpeän smoothie bowlin puolukoista, banaanista, kaurahiutaleita, avokadosta ja mantelimaidosta. Päälle kanelia, ja makuelämys oli aika täydellinen. 

Rentouttavaa viikonloppua! :)​

Kommentit

hyvaaruokaa
Hyvää ruokaa

Ihanan näköiset kuvat, alkoi tehdä mieli puolukkaa. Samoja fiiliksiä täällä, kahden lapsen äitinä välillä miettii niitä kiireettömiä päiviä, ei ollut omista hetkistä puutetta. Mahtavaahan tämä aika on kahden pienenkin kanssa, mutta eri tavalla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.