Vinkki: herkulliset kiireaamun pelastajat

Kunnon Mamma

Töihin paluun jälkeen olen huomannut, että arkiaamuina ei todellakaan ole aikaa mihinkään ylimääräiseen. Kiirettä helpottamaan nappasin loistoidean Soppa365:stä jo jokin aika sitten:

valmiit smoothieskoitukset pakkaseen.

Ideana on heittää pakastepussiin kaikki yhteen smoothieannokseen (tai kahteen, jos valmistat kaksi kerrallaan) tarvittavat ainekset nestettä lukuunottamatta. Aamulla on kätevää napata pussi pakkasesta ja surauttaa sisältö sopivan nesteen kanssa tehosekoittimessa pikaiseksi aamupalaksi.

Valmistin ensimmäisellä kokeilukerralla kahta varianttia:

Kuningatar-kookos smoothie (1 pss)

Pakastepussiin:

  • 100 g mustikoita
  • 100 g mansikoita puolitettuna
  • 3 rkl kookoshiutaleita
  • 1 dl kaurahiutaleita

Nesteeksi:

  • 1,5 dl mantelimaitoa

Aprikoosi-banaani-kaura smoothie (1 pss)

Pakastepussiin:

  • 2 aprikoosia pilkottuna
  • 1 banaani pilkottuna
  • 1 dl kaurahiutaleita

Nesteeksi:

  • 1,5 dl jogurttia

Nyt näistä muutama kuukausi sitten valmistetuista pusseista on enää yksi jäljellä. Pian on siis aika tehdä uusi satsi valmiiksi pakkaseen - helppo ja terveellinen aamiaisvaihtoehto niihin kiireisimpiin päiviin!

 

Kommentit

Hanna K
Sunday Blondie

Voi vitsit, miten mahtava idea! Olen aiemmin pakastanut tuoretta ananasta pakkaseen smoothieita varten, mutten ole koskaan aiemmin tajunnut, että kaikki smoothieherkut voisi pussittaa valmiiksi sekoituksiksi. Nainen on nero! :--D Tätä täytyy testata!

Aasara
Kunnon Mamma

Tää on kyllä hyvä! Valitettavasti en voi ottaa tästä neronleimauksesta kunniaa itselleni, vaan Soppa365:lle joka syötti ajatuksen Facebook-feediini - mutta yhtä kaikki, hyvin toimii!

Hanna K
Sunday Blondie

Niin, piti lisätä kommenttiini, että kiitos Soppa365:lle! Sinä jatkoit puolestasi ilosanoman jakamista täällä Lilyssä ;--)

Toimitus
Toimitus

Loistava idea, laitamme jakoon! :)

Aasara
Kunnon Mamma

Jee, kiva! 

S.g
Sara G

Mahtava idea! :) Otan ehdottamasti käyttöön, kun alkaa tavallinen, kiireinen työarki!

Aasara
Kunnon Mamma

Jes, huippua! Pelastaa kyllä hektisen aamun. Toinen hyvä vinkki kiireaamuihin on illalla jääkaappiin tekeytymään laitettu tuorepuuro. Se on vielä nopeampi aamulla, ei tarvitse tehdä muuta kuin lusikoida suuhun.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.